SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Hakemler Sezonu Açtılar

0
Güncellendi - 2015-12-28 04:24:06
Hakemler Sezonu Açtılar
A- A+ PAYLAŞ

Malatyalı hakemler, Malatya İnönü Stadı'nda 2015-2016 sezonunun açılışını gerçekleştirilen törenle yaptı.

Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği tarafından gerçekleştirilen törende konuşan TFFHGD Malatya Şube Başkanı Ramazan Kabak, hakemlere yeniş sezonda başarılar diledi.

Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Sadi Fındıklı ise, hakemlere hayırlı ve başarılı bir sezon dileyerek, kazananın Türk sporu olmasını temenni etti.

TÜFAD Malatya Şube Başkanı Nihat Bayındır, sezonun hayırlı olmasını temenni ederek, sahada antrenörün tutulması için hakemlerden ellerinden geleni yapmasını istediklerini söyledi.

İl Hakem Kurulu Başkanı Kaan Akın Öz, Malatya'da son dönemde futbol hakemliği noktasında üst düzey görevlendirmelerin yapıldığını ifade ederek, bunun sorumluluklarını daha üst seviyeye çıkardığını belirtti. 

Öz, başarının kalıcı olması için hakemlere büyük görevler düştüğünü ifade ederek, daha azimli çalışacaklarını kaydetti. 

Merkez Hakem Kurulu Yönetim Kurulu Üyesi Zafer Demir, Malatya hakemliği için elinden geleni yaptığını ifade ederek, "Eğitimci ve bölgesel kurul üyesi olarak bilgi birikimimi Malatya hakemliğine vermeye çalıştım. MHK üyesi oldum. Bu şahsıma ait bir başarı değil, Malatya camiasına ait bir başarıdır dedi.

Demir, hakemliği geliştirme ve hakemliğe katkıda bulunmaya çalıştığını kaydederek, "Hep ileri baktım, hep kendimi geliştirmeye çalıştım. Hakem arkadaşlarımız dedikodudan uzak dursunlar, kulaklarını tıkasınlar ve hep ileriye baksınlar" ifadelerini kullandı.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Malatya Bölge Müdürü Fahrettin Eserdi, hakemlere 2015-2016 sezonunda başarılar diledi.

Eserdi, hakemlikteki başarının tekrarlanmasını dileyerek, "Geçmişle kıyasladığımızda bugün daha ilerideyiz. Ama bu yetmeyecek, ileride daha ileride olmalıyız. Daha büyük şansımız var, MHK üyemiz var. Çok değerli kardeşlerimiz var. Spor taban birlikleri her zaman sizlerle. Bu katkıyla daha başarılı olacağımıza inanıyorum" dedi.

Açılış törenine katkı sağlayanlara ve MHK üyeliğine seçilen Zafer Demir’e de plaket verildi. Tören, pasta kesiminin ardından sona erdi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız