SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Hakemler Testte

A- A+ PAYLAŞ

Klasman ve Klasman Yardımcı Hakemleri atletik testleri Malatya'da yapıldı. Atletik testlere Malatya, Elazığ, Diyarbakır, Tunceli, Batman, Siirt, Mardin, Şırnak, Şanlıurfa, Kahramanmaraş ve Adıyaman'dan toplam 56 hakem katıldı.

Merkez Hakem Kurulu (MHK) 8. Bölge Sorumlusu görevine atanan Galip Bitigen, "Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Merkez Hakem Kurulu (MHK) içerisinde yapılan değişiklikler sonrası 8. Bölge Sorumluluğu görevine atandım. 8. Bölge Sorumlusu olmaktan dolayı gayet mutluyum. Daha evvelde bu coğrafya da görev yaptım ve buraları iyi biliyorum. Burada daha önceden de faaliyetlerde bulunmuştuk. Tekrar söylüyorum bu bölgenin sorumlusu olmaktan olayı gayet mutluyum. Bundan sonra çalışmalarımız en iyi şekilde devam edecek. Yönetici arkadaşlarımızla birlikte hakemlerimiz performanslarını arttırarak, görevimize devam edeceğiz" dedi.

Atletik testler hakkında da bilgiler veren Bitigen, "Klasman hakem ve klasman yardımcı hakemlerimizin atletik testlerini yapıyoruz. 11 ilden gelen 55 erkek ve 1 bayan olmak üzere 56 hakem katıldı. Atletik testlerde sadece Şanlıurfa'dan bir arkadaşımız son koşularda başarısız oldu. Güzel bir koşu icra edildi" diye konuştu.

İl Hakem Kurulu Başkanı Ömer Karaca ise, "Sayın Bölge Sorumlumuz Galip Bitigen'e aramıza geldiği için teşekkür ediyorum. Onunla birlikte olmaktan ve çalışmaktan dolayı memnun olduğumuzu dile getirmek istiyorum. Bildiğiniz üzere MHK'nın yapılanmasının ardından Galip hocam göreve geldi. 11 ilin katılımıyla 56 hakemimizin atletik testlerini gerçekleştirdik. Ben emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. 2009-2010 Futbol sezonunun da herkese hayırlı olmasını diliyorum" şeklinde konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız