SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Hakemler Testte

A- A+ PAYLAŞ

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Merkez Hakem Kurulu (MHK) tarafından Klasman Hakemleri 2. Atletik Test Performans Değerlendirme Bölge Sınavı Malatya'da yapıldı.

TFF Atletizm Sahası'nda yapılan performans değerlendirme sınavına, Malatya, Elazığ, Diyarbakır, Mardin, Siirt, Batman, Şırnak, Adıyaman, Şanlıurfa ve Kahramanmaraş illerinden 82 klasman hakemi katıldı. Yapılacak değerlendirme sonucunda, başarılı olan hakemler, Üst Klasman Hakemi, Üst Klasman Yardımcı Hakemi, Klasman Hakemi ve Klasman Yardımcı Hakemi olarak görev alacak.

Performans değerlendirme sınavını yerinde incelemek amacıyla Malatya'ya gelen Merkez Hakem Kurulu (MHK) 8. Bölge Sorumlusu Osman Erdal Fırat, klasman hakemlerinin belirlenmesinin ardından 2. etap seçmlerinin Malatya'da yapılmasına karar verdiklerini belirterek, "Toplamda 82 klasman hakemi burada değerlendirmelere alındı. Şuana kadar bir fire vermedik. Bundan sonrada inşallah fire vermeyiz" dedi.

İl Hakem Kurulu Başkanı Ömer Karaca ise, 10 ilden katılan 82 klasman hakemini Malatya'da ağırlamaktan dolayı memnun olduklarını kaydederek, "Biz Malatya olarak, 2. Atletik Test Performans Değerlendirme Bölge Sınavının burada yapılmasından dolayı mutlu olduk. Elimizden geldiği kadarıyla işimizi en layıkıyla yapmaya gayret gösteriyoruz. Bundan sonrada bizlere görev verildiği sürece elimizden gelen herşeyi yapacağız" şeklinde konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız