SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Hakemler Yüzünden.."

0
Güncellendi - 2015-12-27 12:25:15
A- A+ PAYLAŞ
Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta 2-2 sonuçlanan Tepecikspor karşılaşması sonrası basın mensuplarına bir açıklamada bulunan Yeni Malatya Spor kulüp başkanı Ertan Mumcu, eksiklerinin olduğunu söyledi. Mumcu, iç sahada istedikleri sonucu alamadıklarını ifade ederek, "Bir çıkış yakalamak arzusundayız. Bunu da bir türlü gerçekleştiremiyoruz. İç sahada şeytanın bacağını kıralım dedik ama olmadı. Daha çalışacağız. Transferde birkaç arkadaşla görüşüyoruz. Birkaç gün içinde netleşecek" dedi. 
 
Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Gürses Kılıç ise "Çeşitli sebepler var. Bizden kaynaklanan sebepler var. Takım olarak eksiklerimiz var. Maçın hakemi inanılmaz hatalar yaptı. İnanılmaz bir şekilde 2 haftadır hakemler sayesinde burada istediğimizi yapamıyoruz. Ama bu tabi ki çok mazeret değil. Bana göre en büyük sıkıntı şu, sezon başı bir takım yaparsınız, bu takım bir defa yeterli oyunculardan kurulu olur. Hem fizik olarak takımınız hazır olur hem baskıyı kaldırabilecek moral ve motivasyonu yakalamış olur, dirençli bir ekip olursunuz. Şimdi ligin yarısı oldu. Birçok rakibimiz bu durumda ama maalesef biz sezon başı gibiyiz. Zorluklar üst üste. Fakat ben umutsuz değilim. Üzerine koyarak ilerlediğimize inanıyorum" diye konuştu. 
 
Tepecikspor teknik direktörü Armağan Turhan da, "İkinci yarıda futbolcularım inanılmaz bir performans gösterdi ve sahadan puanla ayrıldık. Mutluyuz" şeklinde konuştu. 
 
ESKİ MALATYASPORLULAR..
Bu arada karşılaşma öncesi Malatyasporlu eski futbolcular Feyzullah Küçük ve İbrahim Okutan'a forma ve plaket takdim edildi. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız