SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Hakemler Zorlu Sınavda

A- A+ PAYLAŞ

Malatya 8. Bölge 2007 - 2008 Türkiye Futbol sezonu sonunda Türkiye Futbol Federasyonu tarafından yeniden klasman belirleme sınavı yapıldı.

Malatya İnönü Stadyumu’nda yapılan atletik koşuya 11 ilden 38 hakem katıldı. Sınav sonuçlarına göre, bir üst ligde görev yapacak hakemler belirlenecek.

Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu Üyesi ve 8. Bölge Sorumlusu Ömer Erdal Fırat, ilk aşamada hakemlerin bir üst lige çıkabilmesi için yazılı sınavların yapıldığını belirterek, "Yazılı sınavlarda başarılı olanlar atletik teste tabi tutuldu. Son olarak görüntülü olarak değerlendirme yapılacak. 11 ilden 38 hakem katıldı.
Sonuçlar 5 Temmuz’da açıklanacak" şeklinde konuştu.

Malatya İl Hakem Kurulu Başkanı Ömer Karaca ise, “Klasman belirleme, seviye tespit sınavlarının yapılması amacıyla 8. bölgeye ait illerden gelerek katılım yapıldı. Atletik testler yapıldı. Daha sonra yorum ve yazılı sınavlar ve mülakat yapılacak. Klasman tespit sonuçları bir üst lige çıkarak görev yapacak il hakemleri arasında yapıldı. Daha sonra hakemlerimizi sağ salim şehirlerine göndereceğiz” dedi.

BELEDİYE BAŞKANINDAN YEMEK..
Bu arada Belediye Başkanı Cemal Akın, sınav için gelen hakem heyeti ile hakemlere bir yemek verdi.

Belediye Basın Bürosu'nun konuya ilişkin bülteni şöyle:

"Bölge Futbol Hakemleri adaylarının klasmanlarını belirleme sınavı ve seminerine katılmak üzere ilimize gelen, 8’nci klasman hakem adayları, Belediye Başkanı H. Cemal Akın’a teşekkür ettiler.

20 Haziran Cuma günü Şelale Lokantasında verilen yemeğe Türkiye Merkez Hakem Kurulu (MHK) Üyesi Osman Erdal Fırat, Malatya Belediyespor Kulüp Başkanı Fahrettin Eserdi, Malatya İl Hakem Kurulu Başkanı Ömer Karaca ile Malatya, Diyarbakır, Elazığ, Kahramanmaraş, Şanlıurfa, Mardin, Adıyaman, Şırnak, Batman ve Siirt illerinden toplam 38 futbol hakemi katıldı.

Belediye Başkan H. Cemal Akın’ın Başka bir programı nedeniyle katılamadığı yemekte konuşan Malatya İl Hakem Kurulu Başkanı Ömer Karaca, seminer ve sınava katılacak hakemlere başarılar diledi. Malatya Belediyesi’nin ev sahipliğinde yemekte buluştuklarını belirten Karaca, “Belediye Başkanımız H. Cemal Akın’a çok teşekkür ediyoruz. Malumunuz Malatya büyük bir şehir. Sayın Başkanımız da işlerinin yoğunluğundan dolayı aramızda bulunamıyor” dedi.

8’nci Klasman Hakem adaylarını Malatya da ağırlamaktan büyük mutluluk duyduğunu söyleyen Belediye Meclis Üyesi ve Malatya Belediyespor Kulüp Başkanı Fahrettin Eserdi, klasman hakem adaylarına başarılar diledi.

Malatya da bulunmaktan son derece mutlu olduğunu belirten, Türkiye Merkez Hakem Kurulu (MHK) Üyesi Osman Erdal Fırat ise Malatya’nın iyi bir ev sahipliği yaptığını belirterek, “Başta Belediye Başkanı H. Cemal Akın olmak üzere herkese teşekkür ediyorum” dedi.."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız