SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Hakemlere Saldırıyı Kınadı

0
Güncellendi - 2015-12-27 21:41:47
Hakemlere Saldırıyı Kınadı
A- A+ PAYLAŞ

Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği (TFFHGD) Malatya Şube Başkanı Mutlu Dalbudak, Polat Belediyespor ile Pütürge Belediyespor arasında oynanan karşılaşmada hakemlere yönelik yapılan saldırıyı kınadı. 

Dalbudak, Malatya 2. Amatör Küme Büyükler Futbol Ligi'nde 23 Nisan'da Polat Belediyespor ile Pütürge Belediyespor arasında oynanan karşılaşmada yaşanan olayları nefretle kınadıklarını ifade ederek, "23 Nisan Çarşamba günü saat 14.00'da Doğanşehir Stadı'nda oynanan Polat Belediyespor-Pütürge Belediyespor müsabakasını Ahmet Yener, Ali Baykara ve Serkan Sefa Önal hakem üçlüsü yönetmiştir. Müsabakanın 60. dakikasında Polat Belediyespor'un futbolcusu Cemal Gülmüş, müsabakanın hakemi Ahmet Yener'e fiili saldırıda bulunmuştur. Bu saldırıda, dernek üyemiz ve il hakemimiz Ahmet Yener, kaşından ve burnundan yaralanmıştır" dedi.

Yapılan saldırının Türk futbolunda derin bir yara açtığını kaydeden Dalbudak, "Polat Belediyesporlu oyuncunun yaptığı saldırıyı nefretle kınıyor, sporun asıl amacının dostluk, centilmenlik ve fair-play olduğunu göz ardı ederek; fanatik ruhlu, saldırgan ve saha içerisindeki başarısızlığını saha dışında arayan birey tavrını takınmıştır. Bu ve buna benzer tutum ve eylemler, bundan önce olduğu gibi, bugün ve bundan sonrada Türk sporuna büyük zarar vermeye ve derin yaralar açmaya devam edecektir. Türk Futbol Hakem, Gözlemci ve Mentör camiaı olarak; hakem arkadaşlarımızın saha içinde verdiği kararlarına karşı yapılan bu saldırıyı nefretle kınıyoruz. İlgili kişi hakkında tüm hukuki işlemleri titizlikle yürüteceğiz. Hakem arkadaşımız Ahmet Yener'e ve ekibine geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz" diye konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız