SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Hakemlere Seminer Verildi

0
Güncellendi - 2015-12-27 20:30:42
Hakemlere Seminer Verildi
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da, badminton il ve klasman hakemlerine seminer verildi.

Türkiye Badminton Federasyonu’nun 2014 yılı faaliyet programı kapsamında Merkez Hakem Kurulu (MHK) Üyesi Naci Kargı tarafından Malatyalı badminton hakemlerine, badminton sporunun dünyadaki değişimi ile ilgili seminer verildi.

Atatürk Spor Salonu toplantı odasında gerçekleştirilen seminer 1 gün sürdü. Seminer öncesi Merkez Hakem Kurulu (MHK) Üyesi Naci Kargı, Malatyalı badminton il ve klasman hakemleriyle kahvaltıda buluştu.

Park Sera’da gerçekleştirilen etkinlik öncesi gazetecilere açıklamada bulunan Kargı, “Malatya’da, badminton il ve klasman hakemlerimize, dünyada badminton sporundaki değişiklikleri anlattık. Hakemlerimizin uluslar arası müsabakalarda herhangi bir sıkıntıya mahal vermeden müsabakaları yönetebilmeleri için bu semineri düzenledik” dedi.

Kargı, badminton sporunun Türkiye’de yaygınlaştığını kaydederek, şunları söyledi:

“Badminton, Türkiye’de madalya sıralamasında diğer branşlar arasında beşinci sırada yer alıyor. Bunun yanında Avrupa’da da dereceler almaya başladık. Neslihan Yiğit, 2012 Londra Olimpiyat Oyunları’nda Türkiye’yi tarihinde ilk kez badmintonda temsil etti. Malatya’da da Balkan Şampiyonaları’nda derece alan sporcularımız oldu. Malatya, badminton sporuna büyük önem veriyor.”

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız