SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Hakemlere Uluslararası Görev

A- A+ PAYLAŞ

Malatyalı uluslararası güreş hakemlerden Mehmet Ali Danacı, Mehmet Arı ve Mehmet Ilkım İstanbul'da yapılacak olan 39.Uluslararası Yaşar Doğru Serbest güreş turnuvasına davet edildi.

20 Ülkeden 300 güreşçinin katılması beklenen turnuva 11-13 Şubat 2011 tarihleri arasında İstanbul Ahmet Cömert Spor Salonu'nda yapılacak. Malatyalı güreş hakemleri Mehmet Ali Danacı, Mehmet Arı ve Mehmet Ilkım'ın sözü edilen şampiyonada hakem olarak görev yapmaları için davet edildikleri bildirilirken, daha önce de Avrupa ve Dünya güreş şampiyonasında müsabaka yönetip ülkemizi temsil etmişlerdi.

MASA TENİSİ MİLLİ TAKIMINA..
Öte yandan, Malatya'dan bir sporcunun Masa Tenisi Milli Takım kampına davet edildiği bildirildi.

Esenlik Malatya Belediye spor Masa tenisi Antrenörü Ömer Tekin, "Avrupa masa tenisi birliğinin faaliyet proğramına yer alan Eurokids kampı 7-13 Şubat 2011 tarihleri arasında Antalyada yapılacak olup, 15 ülkeden, 15 bayan/15 Erkek toplam 30 sporcunun katılacağı kampa Türkiyeyi temsilen ilimiz Esenlik Malatya Belediye spor sporcusu Alican Şeker davet edilmiştir"dedi.

Tekin, "Ayrıca 1. Lig de mücadelesini sürdüren Esenlik Malatya Belediye spor bayan ve erkek takımları 2. yarının ilk müsabakaları için 5/06 Şubat tarihleri arasında Yalova'da yapılacak olan 1. Lig müsabakalarına katılacaklardır" ifadelerini kullandı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız