SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Hakemleri Böyle Beklediler!

0
Güncellendi - 2015-12-28 03:09:44
Hakemleri Böyle Beklediler!
A- A+ PAYLAŞ

Türkiye Futbol Federasyonu’nun da iştirakçilerinden olduğu Halı Saha Ligi Süper Bölge Finali Malatya’da oynandı. Elazığ ve Siirt takımları 1 gün önceden Malatya’ya gelirken Malatya İl Hakem Kurulu’nun atadığı hakem maça 35 dakika gecikmeli geldi. Takımlar hakemi saha ortasında 35 dakika bekledi. 

Yaklaşık 1 aydır devam eden ve TFF ile Gençlik Spor Bakanlığı ile bir spor firması tarafından organize edilen Halı Saha Ligi’ne, maça geç kalan hakem damga vurdu.

TAKIMLAR 1 GÜN ÖNCEDEN GELDİ

Süper Bölge Finali için Malatya’ya 1 gün önceden gelen Elazığ ile Siirt takımları arasında oynanan müsabaka saat 13.00’de başlaması gerekirken, hakemin 35 dakikalık gecikmesinden kaynaklı olarak belirlenen saatte başlayamadı. İki takım futbolcularının Isınmaların ardından maçın hakemini göremeyen oyuncular, ısınmaktan yoruldular ve sahaya uzanarak dinlenmeye başladılar.

Yetkililerin durumu il Hakem Kurulu’na iletmesiyle maçın oynanacağı yere hakem istendi. Maçı yönetecek hakem sahaya 1 saat sonra gelebildi.

Maça atanan hakemin mi geç kaldığı yoksa maçın hakeminin mi değiştirildiği konusunda her hangi bir açıklama yapılmazken, katılımcı takımlar yaşanan olaya isyan ettiler.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız