SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Hakemleri Takip Edeceğiz"

0
Güncellendi - 2015-12-28 01:34:09
A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor Kulübü Basın Sözcüsü Selim Pilten, önceki Pazar deplasmanda Konya Anadolu Selçukluspor'la oynadıkları maçtan sonra geçtiğimiz Pazar günkü Tokatspor maçında yaşanan hakem olayları ile ilgili yaptığı açıklamada, böylesine bir maça tecrübesiz hakem verilmesini çok garip bulduklarını, hakem hatalarının engellenmesi konusunda Merkez Hakem Kurulu Başkanı Yusuf Namoğlu'na güvendiklerini söyledi.

Pilten yaptığı açıklamada şöyle dedi:

"Geçen hafta Konya'da aleyhimize gösterilen 8 sarı ve 1 kırmızı kartla birlikte verilen 2 penaltıya rağmen yenilmeyen takımımız, son hafta da evimizde oynadığımız Tokatspor maçında 2 kırmızı kart görmüş ve maç 2-2 sonuçlanmıştır.Kartların gösterilme dakikalarına dikkatinizi çekmek isterim; maç 1-1 devam ederken 31. dakikada kasıt içermeyen bir ikili mücadelede orta hakemin oyuncumuza kırmızı kart göstermesinin üzerine, eksik kalmamıza rağmen 2-1 öne geçen ekibimize 60. dakika da ikinci kırmızının gösterilmesi manidardır.Ligde kalma mücadelesi veren Tokatspor ile şampiyonluğa oynayan Malatyasporumuzun maçının genç ve tecrübesiz hakem Levent Balcı'ya verilmesi çok garip.Maçın skoru hem üst, hemde alt sıraları ilgilendiriyor. Ligdeki diğer takımların da mağdur edilmemesi için hakem atamalarının özenli yapılması gerekiyor.Bu maçtan sonra ligdeki bütün hakemlerin performanslarını takip edeceğiz, adeta hakem istatistiği yapacağız.Görevine yeni başlayan merkez hakem komitesi başkanı Yusuf Namoğlu'na güvenimiz tam. Sayın Namoğlu zaman içerisinde gerekli huzuru sağlayacaktır."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız