SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Hakemlerin 'Yüz Akı'..

A- A+ PAYLAŞ

Denizli-F.Bahçe maçında Erhan Sönmez, kale çizgisini geçen topu göremedi. Aynı maçta, Abdullah Yılmaz tarihi bir hatanın eşiğinden döndü. Serkan Gençerler ise gözünün önünde atılan yumruklara seyirci kaldı.

FENERBAHÇE ve Beşiktaş’ın maçlarında sonuçların yanı sıra yardımcı hakemlerin icraatları (!) konuşuldu. Fenerbahçe’nin Denizlispor’u 1-0 yendiği maçta yardımcı hakem Erhan Sönmez ile 4. hakem Abdullah Yılmaz maçın önüne geçmeyi bildiler. Deivid’in kale çizgisini yarım metreden fazla geçen şutu o bölgeyi kontrol eden Erhan Sönmez ve karşılaşmanın hakem Aytekin Durmaz’ın gözünden kaçtı.

Aynı maçta 4. hakem Abdullah Yılmaz, az kalsın tarihi bir hataya imza atıyordu. Oyuncu değişiminde karışıklığa neden olan Yılmaz, F.Bahçeli futbolcular Selçuk, Deivid, Vederson ve İdari Menajer Volkan Ballı’nın uyarıları sayesinde belki de mesleğini kurtardı. Eğer Yılmaz’ın kaldırdığı tabelaya göre değişim yapılsaydı, Vederson’un yerine oyuna Deivid girecek ve sarı lacivertliler yabancı kuralı ihlalinden hükmen yenik sayılacaktı.

Hakemlerin Yüz Akı

Beşiktaş’ın Ankaraspor’a 3-1 yenildiği maçta yine bir yardımcı hakem vakası yaşandı. Bu kez başrollerde Serkan Gençerler vardı. Gençerler gözünün önünde Theo Weeks’e iki yumruk atan Beşiktaşlı Rodrigo Tello’nun hareketini görüp, Şilili futbolcuyu attırma cesaretini gösteremedi.

Erhan Sönmez, Abdullah Yılmaz ve Serkan Gençerler’in büyük hatalara imza attığı 14. haftada hakem camiasını başarıyla temsil eden genç bir hakem sivrilmeyi bildi. Ankaragücü-Galatasaray maçında başarılı bir performans gösteren Suat Arslanboğa, geride kalan 14 haftada 5. kez şeref konuğumuz oldu.

Milliyet Gazetesi Spor Servisi de "Haftanın Panoraması"nda
Haftanın hakemi olarak yine Suat Arslanboğa'yı gösterdi..

HAFTANIN HAKEMİ
SUAT ASLANBOĞA
Ankaragücü - Galatasaray maçında başarılı bir yönetim gösterdi, kendisine güvenenleri mahcup etmedi. Pozisyonları yakından izledi, otoritesinden taviz vermedi. Oyunun tempolu geçmesinde pay sahibiydi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız