SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Hakettiğimiz Bir Sonuç Değil"

0
Güncellendi - 2015-12-28 03:28:06
A- A+ PAYLAŞ

AKP'den seçilen 5 milletvekilinden sonra Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Veli Ağbaba da, mazbatasını aldı. Kendisine bu vekaleti yeniden veren seçmene teşekkür eden Ağbaba “Gerek milletvekili olduğum 4 yıl boyunca yaptığım çalışmalar gerekse seçimlere kadar sürdürdüğümüz kampanyaya bakacak olursa aldığımız bu sonuç hak ettiğimiz bir sonuç değildir. Oy verme sebepleri çok farklı ama bu dönem bu sebepleri de aşacağız. Halkın takdiridir her şeyin üzerindedir, takdir de başımızın üzerindedir” dedi.

7 Haziran’da yapılan genel seçimlerde CHP’den ikinci kez milletvekili seçilen Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, İl Seçim Kurulu Başkanı İzzettin Duman’ın elinden mazbatasını aldı.

İl Seçim Kurulu Başkanı İzzettin Duman yaptığı kısa konuşmada, bir seçimi daha huzur ve güven içinde bitirmenin mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. 

Mazbatasını aldıktan sonra basın mensuplarına açıklamalarda bulunan CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba,   ilk teşekkürünü basın mensuplarına yaptı. Ağbaba “Gerek milletvekili olduğum  4 yıllık süreçte gerekse 7 Haziran seçim çalışmamız sırasında, halkımızla bizi buluşturan basın mensuplarına teşekkür ediyorum.  Ayrıca seçilmemizi sağlayan, Malatya’da ayakta kalmamızı sağlayan il örgütümüz ve adaylarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

"4 yıl boyunca Malatya’nın sesi soluğu oldum’’

Ağbaba, milletvekilliği yaptığı 4 yıl boyunca gece gündüz demeden çalıştığını belirterek “Bundan sonra konumum ne olursa olsun, ister muhalefet ister iktidar vekili olayım, Malatya’yı ayağa kaldıracağımızı herkesin bilmesini istiyorum. Refah içinde, yaşanabilir bir Malatya yaratacağımızdan çalışacağımızdan kimsenin kuşkusu olmasın.  Malatyaspor’undan kayısısına, yolundan suyuna, ister Malatya’da ister Malatya dışında yaşasın, bütün Malatyalıların sesi olacağımdan kimsenin kuşkusu olmasın” diye konuştu.

“Vicdan sahibi herkes biliyor”

Parti olarak son derece başarılı bir seçim kampanyası yürütmelerine rağmen hak ettikleri sonucu alamadıklarını belirten Ağbaba şunları söyledi: “Malatya’nın sağcısı solcusu, AKP’lisi MHP’lisi, vicdan sahibi herkes biliyor ki, 4 yıl boyunca Malatya’nın sesi oldum. Bir muhalefet milletvekili olarak elimden geleni yaptım. Malatya’nın en iyi kampanyasını yaptığımızı düşünüyoruz. 4 ay boyunca Malatya’da ayak basmadığımız yer kalmadı. Başarılı ve görünür bir seçim kampanyası yürüttük. En akılda kalan kampanyayı yapan da CHP’ydi. ‘Yaşanabilir Bir Türkiye’ sloganıyla, seçim beyannamemizle, işçiye, çiftçiye, asgari ücretliye verdiğimiz sözlerle kampanyamız akılda kaldı. Ama hakettiğimiz sonucu alamadık. Maalesef çalışmaya oy verilmedi. Farklı oy verme sebeplerimiz var. Bu farklı oy verme nedenleri, CHP’nin milletvekili sayısının aynı kalmasına neden oldu.  Onu da bu dönem aşacağımızı biliyorum.  Fakat buna bakarak şunu söylemek istiyorum.  Halkın takdiri her şeyin üzerindedir, takdir de başımızın üzerindedir.”

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız