SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Hakettiğimiz Sonuç Değil"

A- A+ PAYLAŞ

 

CHP Malatya 24. dönem milletvekili Veli Ağbaba, Cumhuriyet Halk Partisi'nin herkes için olduğunu ve Türkiye'nin CHP'ye ihtiyacı olduğunu söyledi. 

Parti binasında basın toplantısı düzenleyen Ağbaba, şunları kaydetti: 

"17 yıllık siyasi hayatım boyunca partimize ve siz sevgili dostlarıma hizmet etmeye çalıştım. Demokrasiye, insan hak ve özgürlüklerine, emeğe bağımlılığımı milletvekili adaylığım sürecinde de hep önemsedim. Örgütümün ve genel merkezimizin bana verdiği birinci sıra adaylığının sorumluluğunu büyük bir özveriyle yerine getirdim. Bu süreçte gece gündüz demeden Malatya'nın gidilmedik ilçesi, beldesi, köyü, mezrası ve mahallesinde girmedik ev, sıkmadık el bırakmadık. Partimizin politikalarını tüm Malatyalılara anlatmaya çalıştık. 2007 milletvekili genel seçimlerinde Malatya'da 68 bin olan oyumuzu 2011'de AK Parti'nin tüm devlet olanaklarını kullanması ve asla kabul etmeyeceğimiz etnik ayrımcılık politikalarına rağmen 85 bine çıkardık. Elbette ki bu sonuç hak ettiğimiz bir sonuç değildir. Bugünden itibaren yarın seçim olacakmış gibi politikamızı halkımıza anlatmaya devam edeceğiz. Atatürk'ün ve İnönü'nün kurduğu CHP, bu ülkede yoksulluğu bitirecek, demokrasi ve özgürlüğün yanında barış ve kardeşliği getirecektir.

Türkiye'nin CHP'ye ihtiyacı var. CHP varsa herkes için var. Genel başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu ve yeni kadrolarla birlikte yeni CHP'yi iktidar yapmak için tüm örgütümüzle beraber olanca gücümle çalışmaya devam edeceğiz. Milletvekilliği görevim süresince bir yandan demokrasi, özgürlük, barış ve kardeşliğin savunucusu olacağım diğer yandan da ülkede ve Malatya'da işsizliğin, yoksulluğun, açlığın ve sefaletin ortadan kaldırılması için olanca gücümle çalışacağım. Her zaman olduğu gibi bugün de sadece CHP'lilerin değil tüm Malatyalıların sesi olacağım." 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız