SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Hakiki' Malatyaspor'da Kongre

0
Güncellendi - 2018-03-13 18:47:56
'Hakiki' Malatyaspor'da Kongre
A- A+ PAYLAŞ

Malatya 1. Amatör Küme Büyükler Ligi takımlarından Malatyaspor’da yapılan kongre sonucu başkanlığa Mustafa Güner getirildi.

Ticaret Borsası Toplantı Salonunda yapılan kongreye tek liste halinde gidilirken, başkanlığa Mustafa Güner getirildi.

“Bizden buraya kadar” 

Mevcut başkan Bülent Kapkıner’in aday olmadığı kongrede Güner ve yönetimi yapılan seçim sonucu iş başı yaptı. Bülent Kapkıner kongrede yaptığı konuşmada, “Çok didindik çok uğraştık. Bu kulübün kapanmaması için amatörde de elimizden geleni yaptık. Bizden buraya kadar. Yeni alacak arkadaşlara başarılar diliyorum. Bu takım nerede olursa olsun her zaman bizim göz bebeğimiz olmaya devam edecektir” dedi.

“Gelecek sezon Malatyaspor’un yılı olacaktır” 

Mustafa Güner’in ekibinde ikinci başkan olarak görev alan İdris Payza (yandaki fotoğrafta) ise yeni yönetim adına söz alarak, “Bu kulübün neredeyse bütün kongrelerine katıldım. Futbolda başarı varken alkış var ama bunun yanında vefasızlık da var. Biz her zaman bu kulübün yanında olduk. Sevdamızdan vazgeçmedik. Mustafa başkanım ve ekibi bu kulübü yaşatacaktır. Doğru bir yapılanmayla bu takımı tekrar profesyonel lige çıkaracağız. Bu sezon dışarıdan destekle kulübü ligde tuttuk. Gelecek sezon Malatyaspor’un yılı olacaktır. Kimseyle polemiğe girmeden işimize bakacağız. Malatyaspor’un Malatya ve Türk futbolundaki ağırlığını herkes bilir. Efsaneyi tekrar o günlere döndüreceğiz. Görev alan başkanımıza ve yeni yönetimdeki arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum” Şeklinde konuştu.

Mustafa Güner başkanlığındaki yönetimde İdris Payza, Fatih Alpaslan Çelik, Selim Aldı, Fethi Altunbey yer aldı. Yedek yönetimM.Furkan Güner, M.Emin Akkaya, Emrah Dündar, Selçuk Kipdemir, Kasım Argalı, Denetleme kurulu Fatih Nal, Erol Karaağaç ve Nihat Keskin’den oluştu. Disiplin kurulunda ise Çetin Avcu, Muharrem İmik, Murat İpekten (Moris Bey) yer aldı.

iha- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

15 yorum yapılmış

  • murathan (6 yıl önce)
    Ahmet Çakırı'ın önderliğinde YENİMALATYA SPOR un U21 ve U17 takımlarından bir karma yapıp takım oluşturulacak bakın ozaman 3 yılda süper lige çıkıyormu çıkmıyormu...
    0
    0
    Yanıtla
  • özMalatyasporlu (6 yıl önce)
    Bülent başkana bugüne kadar yaptığı hizmetten dolayı çok teşekkür ederiz Mustafa başkanıma yönetimine de böyle büyük bir sorumluluk örneği göstererek üslendikleri bu büyük görev için çok teşekkür eder kendilerine Allahtan yardım dilerim şunu asla unutmayalım sevdanın rengi olmaz amatörde bile olsa since 1966
    0
    0
    Yanıtla
  • mehmet (6 yıl önce)
    bu hakiki malatyaspor,sa oda hakiki yenimalatyaspor
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyam İÇİN (6 yıl önce)
    Bir gerçek var oda EFSANE MALATYASPOR dur. Tarihi 1966 dır. UEFA kupalarına katılan şuan ki adı ile SÜPER LİG de başarı üstüne başarı elde eden bir takım ne eski ne yeni hitabı ile değil SADECE M A L A T Y A S P O R. Aynı sezonda dört büyükleri yenen Türkiye'ye ilk Brezilyalıları getiren ve SÜPER LİG de adından hala söz ettiren MALATYASPOR. RABBİM yolunu açık eder inşaallah tekrar eski günleri bize yaşatır.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali (6 yıl önce)
    Haberi yazan arkadaş.Kelimelerini dikkatli seç.Bu memleketin takımları arasına nifak sokma.Bu hakikisi ise Diğerleri sahtemi.
    0
    0
    Yanıtla
  • Tekin06 (6 yıl önce)
    Bırakın artık bitmiş hayelleri...Şuan bizim için önemli olan süper ligde temsil eden takımımız...Haaaa öyle sizin bahsettiğiniz gibi sahte ve 2.takım falan da değil bizim için....
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmetbb (6 yıl önce)
    Yönetime yeni gelen değerli insanlar, ben inanıyorum ki başarılı olacaksınız. Ancak bugünün bir milat olduğunu lütfen bir köşeye yazın. Yarın siz başarılı olur, üst liglere çıkarsanız, kulübün bütçesini 90 milyon TL'lere çıkarırsanız; çevrenizde bir ton "hemşehriler", "kirveler", "çakallar", "yiyiciler" türeyecek. Tecrübeyle sabittir! Bunlara karşı tedbirli olmak boynunuzun borcudur. Selamlar!
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmetbb (6 yıl önce)
    Türk futboluna tarih yazmış bu kulüp 9 lise öğrencisi ile sahaya çıkdı. Bu olaylardan zerre vicdan azabı duymayan insanlar hala ortalıkdalar ve hala konuşuyorlar bu sefer de Yeni Malatyaspor'u ele geçirmek için binbir türü yola başvuruyorlar. Kulüp yönetimini belediye başkanına şikayet ediyorlar. Belediye başkanına gidip yönetime talip oluyorlar. İstanbul'dan kukla başkan arıyorlar. EDEP YA HU!
    0
    0
    Yanıtla
  • Şevko (6 yıl önce)
    Bu başlık yeni malatyasporun 2.sınıf muamele gördüğünü gösterir gerçek sahte diye bir ayrım yok gerçek olan bizi en iyi temsil eden takımdır Malatyayı liglerde temsil eden bütün takımlar bizimdir.
    0
    0
    Yanıtla
  • Sen önce adını yazmayı öğren 52 yıllık çınarı senin belediyespor ü klüp yapıp peşinde koşan zavallılar değil bu kentin gerçek takımı ORİJİNAL MALATYASPOR DURR
    0
    0
    Yanıtla
  • Ramazan (6 yıl önce)
    Keşke kapatsaniz o iş bitmiş kardeşim hiç olmazsa o güzel isim mazideki yerini alsın yerlerde surunmesin
    0
    0
    Yanıtla
  • O takımı kapatmaya şuursuzların gücü yetmezzz
    0
    0
    Yanıtla
  • suat dayı (6 yıl önce)
    bu nasıl başlık. ..nasıl oluyor yani, şuanda süper lig deki malatyasporumuz sahte malatyaspor mu...
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyam İÇİN (6 yıl önce)suat dayı isimli kullanıcı yorumuna
    Sahte değil de bitişiktekilerin söylediği gibi Çakma Malatyaspor. Bi yandan düşünüyorum şuan ki durumumuzu Yeni yerine Malatyagücü vb. isimler bari daha iyi olurdu hakaten de yeni ismi çok süpekülasyon yarattı.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet Demirhan (6 yıl önce)
    Haydi malatyasporum haydi benim solmayan baharım haydi :( :( :( :( :( :(
    0
    0
    Yanıtla