SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Hakim 'O Araçta' Tekti!..

0
Güncellendi - 2015-12-27 18:32:02
Hakim 'O Araçta' Tekti!..
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da uçuruma yuvarlanan otomobilde ölü bulunan hakim Yaşar Yılmaz'ın yürütülen soruşturmasındaki ilk tespitlere göre, araçta yalnız olduğu öne sürüldü. 

İHA muhabirinin edindiği bilgilere göre; Malatya'nın Darende ilçesi Yazıköy yakınlarında Malatya-Kayseri karayolu üzerinde 29 Temmuz 2013 günü gece uçuruma yuvarlanan otomobilde ölü bulunan 32 yaşındaki hakim Yaşar Yılmaz'ın kullandığı 06 EYK 43 plakalı otomobilin bir avukata ait olduğu ve Diyarbakır’dan dönerken kaza yaptığı öğrenildi.

Halen sürdürülen soruşturmadaki ilk bilgilere göre, hakim Yaşar Yılmaz’ın bir avukat arkadaşından ödünç aldığı araçla Diyarbakır’dan gelirken yanında bir arkadaşı bulunduğu ve o arkadaşının Elazığ’dan inerek uçakla Ankara’ya geçtiği, kendisinin ise Sivas’ın Gürün ilçesine gitmek üzere Malatya-Darende karayolunda tek başına seyir ettiği iddia edildi.

Soruşturmada, hakimin araçtan Elazığ’dan inen arkadaşının uçakla Ankara’ya gittiğinin de belgelerle tespit edildiği kaydedildi.

Adli çevreler, genç hakimin hayatını kaybettiği kazanın ilk tespitlere göre, normal kaza olduğu yönünde olduğunu ifade ediyor.

Kaza sonrası araçta yapılan incelemede çıkan esrarın ise 25 kilo değil, 7,5 kilo olduğu belirlendi.

Çorum İskilip'te görev yapan hakim Yılmaz, Siirt'in Kurtalan ilçesine atanmıştı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız