SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Hakkımız Galibiyetti'

A- A+ PAYLAŞ

TFF 2. Lig 5. Grup'ta mücadele eden Malatya Belediyespor'da Şanlıurfaspor karşısında alınan beraberliğin üzüntüsü yaşanıyor.

Teknik Direktör İsmail Tekin, Şanlıurfaspor maçında kıyasıya bir mücadelenin yaşandığını belirterek, "Şanlıurfaspor maçında hakkımızın galibiyet olduğuna inanıyorum. Ancak beraberlikle sahadan ayrıldık. İlk yarıda rakibimizin temposunun yüksek olacağını biliyorduk. Bu nedenle ilk yarıda kıyasıya bir mücadele yaşandı. İlk yarıda rakibimize fazla pozisyon vermedik. Bunun yanında bulduğumuz pozisyonları değerlendirebilseydik maç kopabilirdi. İlk yarının son dakikasında Kazım'ın düşürülmesine penaltı verilmemesini ve rakip oyuncuya kırmızı kart gösterilmemesini anlayabilmiş değilim. Eğer karar bu yönde verilseydi durum daha da farklı olurdu. Bunun yanında yediğimiz bir gol var ki, bu beni çok üzdü. Çalıştığımız bir pozisyon olmasına rağmen yediğimiz gol oyuncularımı etkiledi" dedi.

Maçın ikinci yarısında futbolcuların tempolarını artırdıklarını ifade eden Tekin, "Top bizde kalsa ve iyi kullansaydık, goller bulabilridik. Şanlıurfaspor'un da temposu düşmüştü. Bu nedenle fazla pozisyon da vermedik. Son dakikalarda kontraatak ile bir iki pozisyon bulabildiler. Bunun yanında Tuncay'ın pozisyonu net penaltıydı. Ancak hakem bunu da değerlendirmeye almadı. Sonuçta yaptığımız mücadelede hakkımız galibiyetti. Bu grubun en iyi takımı olarak adlandırılan Şanlıurfaspor karşısında verilen mücadele dolayısıyla oyuncularımı kutluyorum" diye konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız