SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Hakkımıza Hayırlısı"

0
Güncellendi - 2015-12-27 16:27:21
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Başkanı Hasan Hüseyin Erkoç (ortadaki), Malatya Gazeteciler Cemiyetini ziyaret etti. 

MTSO Başkanı Hasan Hüseyin Erkoç yaptığı ziyarette, TOBB'nin başvurusu üzerine seçimlerin Mayıs ayına ertelendiğini hatırlatarak, "Seçimi 2 Şubat’ta yapacakken, Mayıs ayına ertelendi. Hakkımızda hayırlısı" dedi.

Erkoç, "Seçim süresince kimse kimseyi incitmeye yönelmesin. Malatya’da yaşıyoruz. Yüz yüze bakıyoruz. Malatya'nın daha da gelişmesi için birlikte hareket etmek zorundayız. 6 yıllık başkanlığım sürecinde de özellikle kucaklayıcı olduk. Hiç kimseyi ötekileştirmedik. Kişisel menfaat ve çıkarımızı bir kenara bırakıp, Malatya'nın menfaatleri için hareket ettik. Malatya'nın gelişmesi, büyümesi, sanayileşmesi ve ticari potansiyelinin artması için ciddi çaba içerisinde olduk. Malatya’ya prestijli binayı tamamladık. Şehrin batı girişinde 10 dönümlük alanı odamıza kazandırdık. Şehri bütünleştirmek için iş platformu kurduk. Temsil noktasında da yapılması gerekenlerin çaba ve gayreti içinde olduk" şeklinde konuştu.

Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Haydar Karaduman ise, "Her seçim döneminde adaylar heyecanlanırlar. Biz ise gazeteciler olarak tüm seçimlerde aynı heyecanı ve yorgunluğu yaşarız. Ancak her seçim döneminde de korsan gazete ve yayınlar ortaya çıkar" diye konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız