SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Hakkımızda Hayırlısı Olsun"

0
Güncellendi - 2015-12-28 01:55:32
A- A+ PAYLAŞ

AKP Milletvekili Aday Adayı İşadamı- İnşaat Mühendisi Mustafa Özhüsrev, seçim çalışmaları kapsamında Malatya'nın Pütürge ve Doğanyol ilçelerinde halkla buluştu, Belediye Başkanları ve İlçe Teşkilatlarıyla oldukça verimli görüşmelerde bulundu. 

Ziyaretlerini kalabalık bir heyetle gerçekleştirilen Mustafa Özhüsrev, ilk olarak Pütürge İlçesi AKP İlçe Başkanlığını ziyaret ederek burada İlçe Yönetimiyle 1 saate yakın süren bir görüşme yaptı.

Vatandaşların ve partililerin gösterdiği ilgiye teşekkür eden Mustafa Özhüsrev: " Malatya'nın bütün bölgelerinde Ak Partinin seçimlere yönelik hedef ve programlarını halkımıza anlatmak için ilçelerimizi ziyaret ederek buradaki Belediye Başkanları, İlçe Başkanları ve kardeşlerimizle çok faydalı görüşmeler yapıyoruz.Görüşmelerimizde tavsiye ve öneriler alıyoruz, bizim adımıza faydalı geçiyor. Pütürge Teşkilatımızda çalışmalarını yoğun sürdürüyor, hepsine başarılar diliyorum " dedi.

Pütürge AKP İlçe Başkan Yardımcısı Hüseyin Aldemir ise aday adaylığından dolayı Mustafa Özhüsrev'e teşekkür ederken : " Seçimler öncesinde Pütürge olarak herşeyin bilincindeyiz,bundan önceki seçimlerde %85'in altına düşmedik inşallah bu seçimlerde de çıtayı yükselteceğiz " dedi.

Pütürge sokaklarında vatandaşlarla sohbet eden İşadamı Mustafa Özhüsrev ardından Pütürge Belediye Başkanı Mehmet Polat'ı çalışma ekibiyle birlikte ziyaret ederek bir süre görüştü.

7 Haziran seçimlerin Türkiye açısından büyük bir önem taşıdığını belirten Mustafa Özhüsrev: " Ak Parti olarak bu seçimlerin sonuçlarını çok fazla önemsiyoruz, çünkü seçimlerden sonra büyük bir değişim ve dönüşümün işaretleri şimdiden hissediliyor. Yeni bir anayasanın yapılması, çözüm sürecinin neticelenmesi, Başkanlık sisteminin hayata geçmesi gibi çok önemli olaylar bizi bekliyor.İnşallah bu süreçlerin gerçekleşmesinde yeni parlamentonun önemli görevleri olacak, bizde bu çalışmalara katkı sağlamak adına  Ak Partiden aday adayı olduk, hakkımızda hayırlısı. Pütürge Belediye Başkanımız Mehmet Polat'ta bizi çok iyi ağırladı, kendisiyle çok verimli bir görüşme yaptık " dedi.

Mustafa Özhüsrev ve ekibine karşı güzel bir ev sahipliği yapan Pütürge Belediye Başkanı Mehmet Polat ise, seçimler öncesinde aday adaylarının ziyaretlerinden mutlu olduğunu vurgularken " Malatya'nın yetiştirdiği seçkin ve hizmet eden isimleri Mecliste görmek bizi sevindirecektir.60'ın üstündeki aday adaylarımıza başarılar diliyoruz.Bizde burada kurullarımızla istişare ederek, temayüle katılacak olan arkadaşlarımızı bilgilendireceğiz, gerekli bilgileri paylaşacağız " dedi.

DOĞANYOL ZİYARETİ

AKP Milletvekili Aday Adayı İşadamı- İnşaat Mühendisi Mustafa Özhüsrev, Pütürge'de güzel geçen ziyaretlerinden sonra bir sonraki durağı Doğanyol İlçesi oldu.

İlk olarak AKP İlçe Teşkilatını ziyaret eden, burada Partililerle sohbet eden Mustafa Özhüsrev'i ağırlamaktan onur duyduklarını belirten İlçe Başkan Yardımcısı Muhammet Şahin: " Bu davada hepimiz biriz, Mustafa Özhüsrev'e Ak partiye gönül verdiği için teşekkür ederiz, bizi ziyaret ettiği için teşekkür ediyor ve çalışmalarında başarılar diliyoruz " dedi.

Doğanyol İlçesinde son olarak Belediye Başkanı  Recep Gülbay'ı ziyaret eden Mustafa Özhüsrev: " Doğanyol İlçe Teşkilatı ve Belediye Başkanımızla çok güzel görüşmeler yaptık, neden aday adayı olduğumuzu ve hedeflerimizi kendileriyle paylaştık. Bizi çok iyi ağırlayan ve düşüncelerini bizimle paylaşan Belediye Başkanı  Recep Gülbay'a çok teşekkür ederim " dedi.

Mustafa Özhüsrev ve ekibini kapıda karşılayan Belediye Başkanı  Recep Gülbay ise Mustafa Özhüsrev'i Refah Partisi döneminden itibaren çok yakından tanıdığını ve saygı duyduğunu belirtirken " Milli Görüş camiasından gelen kardeşlerimizin duruşlarının daha düzgün olduğunu gördük. 28 Şubat süreçleri başta olmak üzere çok zor günler yaşamış Mustafa Özhüsrev abimize başarılar diliyorum, hakkında hayırlısı olsun " dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız