SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Hakkında Bir Şikayet Daha

0
Güncellendi - 2015-12-27 20:04:31
Hakkında Bir Şikayet Daha
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Belediyesi’nin toplu taşıma işini yürüten MOTAŞ A.Ş’de Başbakanlık Teftiş Kurulu’nun soruşturmasına da konu olan ‘yolsuzluk ve usulsüzlük’ iddialarını ilk olarak ortaya atan ve Malatya Cumhuriyet Savcılığı’na suç duyurusunda bulunan Malatya Belediyesi personeli M.Ç., bu defa da, bir TV programında kendisine hakaret ettiği, dolandırıcıkla suçladığı gerekçesiyle MOTAŞ A.Ş. Genel Müdürü Hasan Alıcı (fotoğraftaki) hakkında suç duyurusunda bulundu. 

Malatya Cumhuriyet Başsavcılığı’na verdiği dilekçede Malatya Belediyesi iştiraki MOTAŞ A.Ş.’deki yolsuzlukları tespit ettiğini ve bu yolsuzlukları Malatya Cumhuriyet Başsavcılığı’na suç duyurusu ile ihbar ettiğini belirten M.Ç. “MOTAŞ A.Ş. genel müdürü olan Hasan Alıcı kamu görevi niteliğinde olan bu suç duyurusunu yaptığım için şahsıma 20 Kasım 2013 tarihinde Malatya ER TV’de yayınlanan bir programda şahsıma yayın yolu ile hakaret etmiştir” dedi. 

Kendisine hakaret edildiğini ileri sürdüğü yerel TV’de yayınlanan programın görüntü kaydını içeren DVD’yi suç duyurusu dilekçesine ekleyen M.Ç. dilekçesinde MOTAŞ Genel Müdürü Hasan Alıcı’nın kendisini dolandırıcılıkla suçlayarak hakaret ettiğini belirtti ve Alıcı hakkında ‘Yayın yolu ile hakaret’ suçundan dava açılmasını talep etti.

Hasan Alıcı, MOTAŞ. A.Ş. hakkındaki ‘yolsuzluk ve usulsüzlük’ iddiaları ile ilgili olarak katıldığı bir TV’de programında, uzun süre Malatya Belediyesi Ulaşım Müdürlüğü’nde memur olarak çalışan ve şirket hakkında suç duyurusunda bulunan M.Ç.’nin MOTAŞ. A.Ş. ile hiçbir ilgisinin olmadığını ileri sürmüş ve bazı suçlamalarda bulunmuştu. 

MOTAŞ’la ilgisi yok dediği memur, 10 yıldır Ulaşım Müdürlüğü’nde çalışıyor

MOTAŞ Genel Müdürü Hasan Alıcı’nın ‘MOTAŞ ile hiçbir ilgisi yok’ dediği M.Ç’nin, MOTAŞ’ın toplu taşıma işini yapan otobüslerin güzergah planlamaları, bilet fiyatlarına zam talebinin meclise sevki, durak yerlerinin belirlenmesi ve şöför denetimleri dahil olmak üzere bu alanda birçok iş ve işlemi organize eden Malatya Belediyesi Ulaşım Müdürlüğü’nde yaklaşık 10 yıldan bu yana görev yaptığı öğrenildi. 

Haber: Güler HAZAR – Yeni Malatya Gazetesi 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız