SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Hakkında Dava Açıldı

0
Güncellendi - 2015-12-27 20:31:32
Hakkında Dava Açıldı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Belediyesi MOTAŞ Genel Müdürü Hasan Alıcı hakkında Malatya 4. Sulh Ceza Mahkemesi’nde hakaret davası açıldığı öğrenildi.

Başbakanlık Teftiş Kurulu’nun soruşturmasına da konu olan ‘Yolsuzluk ve usulsüzlük’ iddialarını daha önce yargıya taşıyan Malatya Belediyesi personeli M.Ç, Kasım ayında katıldığı bir televizyon programında kendisine hakaret ettiği ve ‘dolandırıcılıkla’ suçladığı gerekçesiyle MOTAŞ A.Ş Genel Müdürü Hasan Alıcı hakkında Malatya Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulunmuştu. 

M.Ç, savcılığa verdiği suç duyurusu dilekçesinde, kendisine hakaret edildiğini ileri sürdüğü programın görüntü kayıtlarının yer aldığı DVD’yi de ekleyerek Hasan Alıcı hakkında ‘Yayın yolu ile hakaret’ suçundan dava açılmasını talep etmişti.

Duruşma 22 Nisan’da 

M.Ç’nin bu şikayeti üzerine Hasan Alıcı hakkında Malatya 4. Sulh Ceza Mahkemesi’nde ‘Yayın yolu ile hakaret’ suçundan dava açıldığı öğrenildi. Hakaretten yargılanacak olan Alıcı’nın Malatya 4. Sulh Ceza Mahkemesi’ndeki ilk duruşmasının 22 Nisan 2014 tarihinde yapılacağı kaydedildi.

Hasan Alıcı, MOTAŞ. A.Ş. hakkındaki ‘yolsuzluk ve usulsüzlük’ iddialarına cevap vermek üzere katıldığı bir TV’de programında, uzun süre Malatya Belediyesi Ulaşım Müdürlüğü’nde memur olarak çalışan ve MOTAŞ’taki ‘Yolsuzluk ve uslsüzlük’ iddialarına ilişkin suç duyurusunda bulunan M.Ç.’nin MOTAŞ. A.Ş. ile hiçbir ilgisinin olmadığını ileri sürmüş ve ağır suçlamalarda bulunmuştu.

HABER: Güler HAZAR, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız