SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Hakkında Yakalama Kararı Çıktı

0
Güncellendi - 2016-08-27 22:02:16
Hakkında Yakalama Kararı Çıktı
A- A+ PAYLAŞ

İzmir'de FETÖ/PDY'ye yönelik soruşturmada tutuklanan Malatyalı İşadamı Abdullah Kavuk'un, mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakılan oğlu Metehan Kavuk hakkında, savcının itirazı üzerine yakalama kararı verildi.

İzmir'de 20 gün önce başlatılan operasyonda, aralarında Abdullah Kavuk ve oğlu Metehan Kavuk'un da bulunduğu 18 kişi gözaltına alınmış, geçtiğimiz Perşembe günü adliyeye sevkedilmişlerdi. Sulh Ceza Hakimliği, Abdullah Kavuk, Halil Mezik, Rüstem Ergül, Durmuş Ali Şanal, Tamer Kömüröz, Ahmet Erdem Tekinay, Özcan Damoğlu, Mehmet Timuroğlu, Harun Kurt ve Sebahattin Kasap ile Vahit Yazgan hakkında tutuklama kararı verirken, diğer şüphelilerden işadamı Ahmet Küçükbay, Metehan Kavuk, Ruhi Ünalan, Kamil Karakaş, Remziye Aras, Nurettin Bilgi ve Hami Çatalyürek ise yurtdışına çıkma yasağı ve adli kontrol şartıyla serbest bırakmıştı.

Olayı soruşturan Terör ve Örgütlü Suçlar Bürosu Savcısı Zafer Dur'un, serbest bırakılan 7 kişiyle ilgili 4. Sulh Ceza Hakimliği'ne itiraz etti. Hakimlik, 7 kişi hakkında tutuklamaya yönelik yakalama kararı verdi. Polis, bu kişilerden Nurettin Bilgili ve Ahmet Küçükbay'ı yakalarken, Metehan Kavuk'un da aralarında bulunduğu 5 kişiyi yakalamak için çalışma başlattı. Bu arada, aynı soruşturma kapsamında daha önce yakalanamayan Malatyalı işadamı Şahin Kavuk'un da aralarında bulunduğu 20 kişinin arandığı açıklanmıştı.

hurriyet.com.tr- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • ali (7 yıl önce)
    avm nin oraya şirket adına yaptırmakta oldukları camii biran önce diyanete devredilmelidir...
    0
    0
    Yanıtla
  • Kamil (7 yıl önce)
    Arkadas sucluysa sen niye adami saliyosun cok garip uygulamalar var inşallah cezalarini çekerler sadece feto cular degil tüm hakyiyenlere darısı
    0
    0
    Yanıtla