SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Hakkını Helal Et'

A- A+ PAYLAŞ

Malatya İl Genel Meclisi'nin 10 . Dönemi'nde görev yapan AKP'li ve CHP'li 2 üyesi, toplantılarda sürekli tartışmaları nedeniyle birbirlerine haklarını helal ettiler.

İl Genel Meclisi'nin AKP'li Yazıhan Meclis Üyesi Yunus Kılıç ile CHP Arapgir Meclis Üyesi Hüseyin Akşahin, meclis çalışmaları esnasında sürekli olarak birbirlerine muhalefet edip, tartışıyorlardı. 29 Mart'taki yerel seçim nedeniyle son kez toplanan Malatya İl Genel Meclisi'nde Kılıç ve Akşahin helalleştiler.

Kılıç, "Hiç bir zaman şahsı tartışma içine girmedik. Hepimiz kendi ilçelerimize daha fazla hizmet gitmesi için mücadele ettik. Bu mücadele esnasında kırmış olduğum Hüseyin Akşahin'den özür diliyor ve hakkını helal etmesini istiyorum" dedi.

Akşahin ise, "Zaman zaman sayın Kılıç ile tartışmalarımız oldu. Ama bizim hiç bir zaman şahsi konularda tartışmamız olmadı. kendisine teşekkür ediyorum. Hakkımı şahsi olarak helal ediyorum. Çalışmalarımdan dolayı eğer önümü kesmişse onu helal etmem" diye konuştu.

Her iki üye daha sonra kucaklaşarak, son toplantıdan barışık olarak ayrıldılar.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız