SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Haksız Para Kestiler'

A- A+ PAYLAŞ

Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Malatya Şube Başkanı Ali Ekber Tunçdemir, başvuru yapmadığı halde kredi kartından bir sigorta şirketine para kesildiği iddiasıyla Cumhuriyet Savcılığı'na suç duyurusunda bulundu.

ADD Malatya Şube Başkanı Ali Ekber Tunçdemir, konuyla ilgili olarak yaptığı yazılı açıklamada,
"Banka hesap özetini incelediğimde, 3 yıl öncesinde bankada yapmış olduğum bir işlemden dolayı kredi kartı numarasını kullandım. Aynı bankanın kredi kartı numaram kullanılarak 21 Eylül 2010 tarihinde sigorta adı altında 227.80 TL'lik işlem yapıldığını ve işlemin 6 eşit takside bölünerek 18.30 TL olarak kesinti yaptıklarını gördüm. Başvurularıma rağmen haksız kesilen parayı alamadım ve Cumhuriyet Savcılığına suç duyurusunda bulundum" ifadelerini kullandı.

"Bankaya ait ya da ortağı olduğu sigorta şirketi tarafından yapılan bu işlem bankacılık sektörünün ne kadar güvenilir bir sektör olduğunu, hesaplarımızın da ne kadar büyük bir risk altında olduğunun en açık göstergesidir" diyen Tunçdemir, açıklamasını özetle şöyle tamamladı:

"Tüm tüketicilerin kredi alırken bankacılık işlemi yaparken kredi kartlarını kullandırırken güvenilirlik açısından bir kez daha düşünmelerini önerir, tüm tüketicilerin banka kart hesap özetlerini daha dikkatli bir şekilde incelemelerini, toplum olarak dikkatli olunmasını hak aranması konusunda daha duyarlı olunmasını önermek toplumsal bir ödevimiz olmalıdır".

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız