SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Hala Anlayamamış

0
Güncellendi - 2015-12-27 12:34:15
Hala Anlayamamış
A- A+ PAYLAŞ
AKP Malatya Milletvekili Mustafa Şahin, Milli Eğitim Bakanlığı tarafından 2012 yılında önemli okul projelerini hayata geçireceğini söyledi. 
 
AKP İl binasında düzenlenen Halk Günü'ne AKP İl Başkanı Bülent Tüfenkçi ile birlikte katılan Milletvekili Mustafa Şahin, 2012 yılında Malatya'da Milli Eğitim Bakanlığı tarafından Yeşilyurt ilçesinde 16 derslikli Anadolu Güzel Sanatlar ve Spor Lisesi, Yeşilyurt ilçesin de 16 derslikli Anadolu Öğretmen Lisesi ve 300 öğrencilik pansiyon, il merkezinde 24 derslikli genel lise, Pütürge ilçesine 200 öğrencilik pansiyon, Çilesiz Mahallesi'ne 24 derslikli Fahri Kayahan Lisesi, Battalgazi ilçesine 24 derslikli Battalgazi Anadolu Lisesi, Akçadağ ilçesine 16 derslikli Anadolu Lisesi, İl Merkezi Turgut Özal Anadolu Lisesi'ne spor salonu, Doğanşehir ilçesine 16 derslikli Anadolu Lisesi ile Akçadağ ilçesine Anadolu Öğretmen Lisesi'ne 300 öğrencilik pansiyon yaptırılacağını kaydetti. Şahin, Malatya-Sivas Karayolu'nu duble yol çalışmalarının bu yıl ihale edileceğini belirtirken, yine Karadeniz bölgesine bağlantı yolu olacak olan Arapgir Karayolu'nda da duble yol çalışması yürütüleceğini ifade etti. 
 
Şahin, Ermeni Mezarlığı'ndaki yıkım tartışmalarını da, Malatya'ya ve Malatyalılara haksızlık yapıldığını söyleyerek, belediyeyi imar konusunda eleştirenlerin, buradaki imar dışı yapıyı yıkmasına farklı yaklaştığını, sanki bu tür alanların mevzuatlar dışında faaliyet gösterebilecekmiş gibi bir yol izlendiğini kaydetti. Şahin, HAYDER Başkanı Hosrof Köletavitoğlu'nun tartışmalar esnasında olumlu bir yaklaşım içinde bulunduğunu söyleyerek, AKP olarak herkesin inancına ve ibadetine saygılı olduklarını
söyledi. Şahin, CHP tarafından Ermeni Mezarlığı'nda açıklama yapılmasına da tepki göstererek, CHP'nin tek parti iktidarı döneminde bir çok cami ve kiliseyi kapattığını söyledi. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız