SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Hâlâ Bitirilmedi"

0
Güncellendi - 2015-12-27 14:52:15
A- A+ PAYLAŞ
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, Arapgir-Divriği yolunun bir an önce bitirilmesini istedi. Arapgir’e bağlı köyleri ziyaret eden CHP Milletvekili Veli Ağbaba ve beraberindekiler, Arapgir-Divriği karayolunda incelemelerde bulundular. CHP Arapgir İlçe Başkanı Hüseyin Akşahin, "Arapgir’in 8 dağ köyü muhtarı ile daha önce defalarca Arapgir-Divriği karayolunun bitirilmesi taleplerini dile getirmemize rağmen maalesef yol hala bitirilmedi. Yaklaşık 24 yıldır Arapgir ve Divriği ilçeleri yolun bitmemesi nedeniyle mağduriyet yaşıyor. En son Tarhan ve Şağıluşağı köylerinde 1’er kişi trafik kazasında hayatını kaybetti. Bizler de başka ilçelerde olduğu gibi devlet kaynaklarından yararlanmak istiyoruz. Karayolunun bir an önce bitirilmesini istiyoruz" dedi.
 
"Benim bu yolda yaptığım üçüncü açıklama" diyen Milletvekili Ağbaba ise, şu ifadelere yer verdi:
 
"2008'de bu yolda trafik kazasında insanlar hayatını kaybetti. Kısa bir süre önce yine trafik kazasında köylüler hayatını kaybetti. Yolun yapılması için daha kaç insanın hayatını kaybetmesi gerekiyor? 2010 yılında, referandum öncesi buraya geldiğimizde asfalt olarak ilan edilen yolun stabilize olduğunu söyledik, basına yansıdı. 2011 seçimlerinde Başbakan da dahil çıktı, 'Arapgir-Divriği arası asfalt yoldur' dedi. Vicdan sahibi herkesin bu yolu görmesini istiyorum.Yolun asfalt mı yoksa stabilize mi ne olduğunu gelip görmek gerekiyor. Geçtiğimiz yıl bir milletvekili arkadaşımız açıklama yaptı ‘bu yol asfalttır’ diye. Bu yol asfalt değil. Eğer asfaltsa nasıl bir asfalt anlamak mümkün değil."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız