SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Hala Borcu Ödeyemedik'

A- A+ PAYLAŞ

Malatyaspor Kayyum Heyeti Başkanı Atilla Kantarcı, Futbol Federasyonu'na 540 bin YTL'lik borcun hala ödenemediğini belirterek, bu hafta da eksik kadroyla Samsun deplasmanına gideceklerini belirtti.

Malatyaspor Kayyum Heyeti Başkanı Atilla Kantarcı, Malatya Aktif İşadamları Derneği'nin (MAKİAD) Malatyaspor'un Samsun deplasmanı masrafını karşılayacak olması nedeniyle dernek binasında bir basın toplantısı düzenledi. Basın toplantısına MAKİAD Başkanı Kubilay Kaaraaslan, Malatyaspor Kayyam Heyeti Başkanı Atilla Kantarcı ile Kayyum Heyeti üyeleri Mustafa Bahadır Altaş ve Mehmet Çolak katıldı. MAKİAD Başkanı Kubilay Kaaraaslan, Samsun deplasman masrafını dernek olarak karşılayacaklarını belirterek, Malatyaspor'un sıkıntı yaşamaması için şehrin dinamiklerinin harekete geçirilip, sürekli gelir bulunması gerektiğini dile getirdi.

Malatyaspor Kayyum Heyeti Başkanı Atilla Kantarcı ise, MAKİAD'ın diğer kuruluşlara örnek olduğunu belirterek, diğer sivil toplum örgütlerinden de maddi destek beklediklerini dile getirdi. Malatyaspor'da 11 Kasım'da yapılacak kongrede Mustafa Kemal Zengin'in adaylığını açıklamasıyla ilgili sorulara Kantarcı, "Mustafa bey beni iki kez telefonla aradı. Birinde, kulübün borcunu sordu. Diğerinde ise randevu istedi ve 5 Kasım Pazartesi günü saat 15.00'te Malatya'da görüşmek üzere randevulaştık. Bu
arkadaş hakkında başka bilgim yok" dedi.

Malatyaspor Sportif A.Ş.'ye ait Futbol Federasyonu'na verilen 540 bin YTL çekin karşılıksız çıkması nedeniyle 14 futbolcunun lisansının iptal edilmesiyle ilgili sorunun devam ettiğini belirten Kantarcı, Samsun deplasmanına yine eksik kadroyla gideceklerini kaydetti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız