SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Halam Geldi

0
Güncellendi - 2015-12-27 20:09:51
Halam Geldi
A- A+ PAYLAŞ

Vizyon Tarihi: 03 Ocak 2014

Yapımı :2014 - Türkiye

Tür : Dram

Yönetmen : Erhan Kozan

Oyuncular : Burçin Terzioğlu ,  Turgay Tanülkü ,  Dilek Çelebi ,  Necip Memili ,  Berke Hürcan

Senaryo : Evrim Kanpolat

Yapımcı : Sami Dündar

Film Özeti

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nin Rum köyü Limya (Lympia) sınırında Ezan seslerine Kilise çanının, Türk müziğine Yunan ezgilerinin eşlik ettiği sınır köyü AKINCILAR’da geçiyor. Köyde üç çocuk, üçü de Diyarbakırlı, üçü de 13 yaşında, üçü de kaderine tutsak yol arkadaşları, çözüldükçe karışan bir törenin, ÇOCUK GELİNLERİN hikayesi bu...

Film, 2013 Altın Portakal Film Festivali'nde Sosyal Sorumluluk Ödülü'nü aldı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız