SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Halen Zulüm Devam Ediyor'

A- A+ PAYLAŞ

Saadet Partisi Malatya Milletvekili Adayları, Pütürge İlçesi’nde ziyaretlerde bulundu.

12 Haziran seçimleri öncesinde çalışmalarını sürdüren Sadet Partisi Malatya İl Teşkilatı, ilçe gezilerine başladı. Saadet Partisi İl Başkanı Osman Marasalı ile birlikte Saadet Partisi Malatya Milletvekili Adayları Mehmet Asiltürk, Mustafa Sertkaya, Ahmet Şahin ve Bayram Oral Pütürge ilçesinde ziyaretlerde bulundu.

Saadet Partisi ilk olarak ilçe teşkilatında partililerle bir araya geldi. Burada bir konuşma yapan Saadet Partisi Malatya Milletvekili 1. sıra adayı Mehmet Asiltürk, 12 Haziran’da gerçekleştirilecek olan genel seçimleri Saadet Partisi olarak çok önemsediklerini kaydetti.

İlçe teşkilatında partililer arasında gerçekleştirilen toplantıda bir konuşma yapan Asiltürk, “12 Haziran’da genel seçimler yapılacak. Bu seçimi, Saadet Partisi olarak çok önemsiyoruz. Çünkü ülkemiz bizim inancımız gibi görünen insanlar tarafından 9 yıldır yönetiliyor. Ama 9 yıldır inancı için çalışanların inancının mağduru olanların önünde en ufak bir engel aşılmış değil. Adalet ve Kalkınma Partisi 2002 yılında iktidar olduğunda inancını yaşayan, başörtüsü zulmü çeken kızlarımız, halen bu zulmü çekmeye devam ediyor. Kuran kursunun önündeki engeller halen devam ediyor. Manevi yöndeki bütün engeller kalkmadı. Oysa Avrupa Birliği uğruna, Avrupa Birliği uyum yasaları adı altında ülkemizde birçok yasalar çıkartıldı. Bu yasaların İslam ile alakası yok. Şuanda işsizlik hat safhada. Pütürge’de en fazla göz veren ilçelerimiz arasında yer alıyor. Yatırımlar zayıf. Bazı partilerden “biz Pütürge’nin adayıyız” diyenler var ama Saadet Partisi ikinci sıraya Pütürge’nin gerçek bir evladı olan Mustafa Sertkaya’yı koydu. İnşallah bu seçimlerin ülkemize, Pütürge’mize, İslam alemine hayıtlar getirmesini Cenabı Allah’tan niyaz ediyorum” diye konuştu.

Saadet Partisi İl Başkanı Osman Marasalı ise, adayların Allah rızası için çalıştıklarını belirterek, “Yaş ortalaması 34 olan bir ilçeye yaş ortalaması 40 olan milletvekili adaylarıyla birlikte geldik. Diğer partilerde iki adayın yan yana gelmesi olay olurken, elhamdülillah biz bütün adaylarımızı bir araya getirerek, seçim çalışmalarımızı yapıyoruz. Çünkü sürekli bir aradayız. Bizim davamız Allah’ın rızasını kazanma davasıdır. Onun hemen yanında bu memlekete, bu ümmete ve bu insanlığa hayırlı hizmetler yapmaktır. O nedenle adaylarımız sıra davası gütmeden, seçim çalışmalarını devam ettiriyorlar ve sizlerle bir araya gelmenin haklı gururunu yaşıyorlar. Ben inanıyorum ki, bu sevgiye Pütürgelilerde şahit olacaktır. Ve Pütürgeli kardeşlerimiz hemşerileri olan Mustafa Sertkaya’yı 13 Haziran’da meclise gönderecektir. Bu vesile ve bu umutla çalışacağınızı tahmin ediyorum” dedi.

Saadet Partisi ikinci sıra milletvekili adayı Mustafa Sertkaya da, kendisinin Pütürgeli olduğunu ve hemşerilerinin desteklerini beklediğini ifade ederek, “12 Haziran’da genel seçim var. Milli görüş olarak büyüklerimiz bundan önce çok değerli çalışmalar yaptılar. Bu hareketi buraya kadar getirdiler. Bundan sonra bir takım şeyler oldu ama biz bunları geçirdik. Milli görüşün asli vazifesi olarak hakkın üstünlüğünü bir arada tutmak amacıyla çalışıyoruz. Bu yolda emeğimizi, mücadelemizi sarf edeceğiz. Bizim para pul, menfaat gibi bir kaygımız yok. Öyle bir amacımız da yok. Tek amacımız Allah rızası. Şu ülkenin bulunduğu şu ortamda milli ve manevi değerlerin biraz daha yükselmesi için çalışıyoruz” şeklinde konuştu.

Saadet Partisi Pütürge İlçe Başkanı Yusuf Dağhan ise, “Pütürge İlçe teşkilatı yaş ortalaması 34 olan genç bir teşkilattır. Çalışmalarını da bu yönde yapacaktır. Hiç. Kimsenin kuşkusu olmasın milli görüş Pütürge’de tekrar iktidara gelecektir” ifadelerini kullandı.

Saadet Partisi Malatya milletvekili adayları parti teşkilatında gerçekleştirilen toplantının ardından ilçede vatandaş ve esnaflarla bir araya geldi. Adaylar vatandaşlar ve esnaflarla tek tek tokalaşarak, sohbet etti.

Pütürgeliler, hemşerileri olan Mustafa Sertkaya’ya büyük ilgi gösterdi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız