SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Halı Saha Ligi'nde 4. Sezon

0
Güncellendi - 2015-12-27 13:42:47
Halı Saha Ligi'nde 4. Sezon
A- A+ PAYLAŞ
 
Türkiye Futbol Federasyonu ile ana sponsorlarından Nike işbirliğinde 2009 yılından bu yana düzenlenen Nike Halı Saha Ligi'nin 4. sezonu Malatya’da başladı. 
 
Ayyıldız Halı Saha'da düzenlenen açılış törenine TFF Malatya Bölge Müdürü Fahrettin Eserdi, Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Sadi Fındıklı ile Spor Şube Müdürü Ömer Dağdelen’in yanı sıra lig yetkilileri ve sporcular katıldı. Açılış töreninde konuşan TFF Malatya Bölge Müdürü Eserdi, “Gerçekten çok şanslı bir nesilsiniz. Bizler de geçmişte kendi çapımızda amatör olarak futbol oynadık. Biz ayakkabı bulmada, top bulmada zorlanarak bu işleri yaptık. Akşam evde işiteceğimiz azarları göze alarak futbol oynuyorduk. Ama sizler çok şanslısınız. Özellikle son dönemlerde TFF, Gençlik Hizmetleri ve Spor Bakanlığı sizlere spor yaptırmak için yoğun bir çaba içerisindeler. İnşallah sizlerde bunu en iyi şekilde değerlendirirsiniz. İçinizde değerli sporcular yetişir” dedi.
 
Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Sadi Fındıklı ise, “Hepiniz ateş gibisiniz. Her zaman her şeyin fazlası zarardır. Bu ligin sonunda mutluluk ve dostluk olsun. Neticede dostluk kazansın. Tabi ki bir gurubumuz şampiyon olacak. Ben şimdiden o arkadaşlarımızı kutluyorum” diye konuştu.
 
Yapılan konuşmaların ardından TFF Malatya Bölge Müdürü Fahrettin Eserdi, Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Sadi Fındıklı ve Spor Şube Müdürü Ömer Dağdelen penaltı atışı gerçekleştirdi. 
 
Malatya’da gerçekleştirilen Nike Halı Saha Ligi'nde 6 grupta 20 takım mücadele edecek. A Grubu’nda Yessem Cafe SK, Hatip Spor, Genç Asya ve Real ASML mücadele edecek. B Grubu’nda Bıdıklar Spor, Bahçebaşı Anadolu Lisesi, FC İmam Hatip ve Akıncı Lisesi A Takımı yer alacak. C Grubu’nda Doğunun Kaplanları, İmam Hatip Yıldızlar ve Gerilim FC takımları mücadele edecek. E Grubu’nda Bakır Spor, Malatya Ticaret Meslek Lisesi A Takımı ve Malatya Lisesi yer alacak. F Grubu’nda Sağlık Spor, Çarşı Spor ve Kaplanlar 44 takımları mücadele edecek. G Grubu’nda ise Liseli Kanaryalar, Yaman Gençlik ve Malatyaspor takımları mücadele edecek.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız