SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Halı Saha Şampiyonu Belli Oldu

0
Güncellendi - 2015-12-28 03:08:18
Halı Saha Şampiyonu Belli Oldu
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da yaklaşık 1 aydır devam eden Gençler Halı Saha Ligi önceki gün oynanan final maçıyla sona erdi. Yaklaşık 200 civarında futbolseverin de izlediği maçı, Yeşilyurt Kolukısa Anadolu Lisesi’ni penaltılarda 5-4 yenen Akmercan Anadolu Lisesi kazanarak şampiyon oldu. 

TFF, Nıke, Milli Eğitim ve Gençlik Spor Bakanlığı’nın ortaklaşa organize ettiği Halı Saha Ligi maçları önceki gün oynanan final maçlarıyla sona erdi. 24 Nisan’da başlayan maçlar neticesinde önce zorlu bir grup ve yükselme turlarından geçen iki takım, büyük finalde karşı karşıya geldi.

Yeşilyurt Kolukısa Anadolu Lisesi ile Akmercan Anadolu Lisesi’ni karşı karşıya getiren maç finale yakışan bir şekilde geçti. 200 civarında futbolsevere finalin oynandığı Ayyıldız halı sahasına akın etti. Normal süresi eşitlikle geçilen maçın uzatmalarında da taraflar bir birlerine üstünlük kuramayınca kazananı penaltılar belirledi.

Penaltılarda 5 - 4’ lük skorla rakibini geçen Akmercan Anadolu Lisesi, ligin 2015 şampiyonu oldu. Şampiyon olan takım kupasını Geçlik ve Spor Hizmetleri Şube Müdürü Ömer Dağdelen’in elinden aldı. turnuvada dereceye giren diğer takımlara ödülleri ve madalyaları verilirken sporseverler her iki takımı da alkışladı.

Şampiyon olan Akmercan Anadolu Lisesi, yarın Malatya’da başlayacak bölge şampiyonası maçlarına katılacak. İkinci takım Yeşilyurt Kolukısa Anadolu Lisesi ise, Diyarbakır’daki şampiyonaya katılacak. Malatya’da Bölge Şampiyonası finali oynayan iki takım ise, İstanbul’a gidecek.

Halı saha koordinatörü Yalçın Aydın maçların çok güzel bir şekilde geçtiğini belirterek, “Turnuvaya katılan her okulumuzu, öğretmenlerimizi ve sporcularımızı kutluyorum. Spor adına oldukça zevkli bir ayı geride bıraktık. Final oynayan takımları tebrik ediyorum. Organizasyona renk katan herkesin eline emeğine sağlık” dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız