SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Halı Saha Turnuvasının Şampiyonu Şöhretler

0
Güncellendi - 2017-05-26 19:41:53
Halı Saha Turnuvasının Şampiyonu Şöhretler
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Büyükşehir Belediyesi ile Anadolu Spor Gazetecileri Derneği (ASGD) Malatya Şubesi tarafından ortaklaşa düzenlenen 2017 yılı Kurumlar Arası Birlik ve Beraberlik Halı Saha Futbol Turnuvası’nda şampiyon Şöhretler takımı şampiyon oldu.   19 takımın yer aldığı turnuva 11 Mayıs’ta başladı. 25 Mayıs’ta oynanan final maçıyla sona eren turnuvada şampiyonluğu Şöhretler takımı elde etti.

Turnuvanın finalini Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Malatya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ertan Mumcu, TFF Malatya Bölge Müdürü Fahrettin Eserdi, MASKF Başkanı Seyfullah Özdemir, Futbol Malatya İl Temsilcisi Kahraman Fırat, TÜFAD Malatya Şube Başkanı Nihat Bayındır, MASKF yönetim kurulu üyeleri, ASGD Malatya Şube Başkanı Fatih Avcı’da izledi.

Halı saha turnuvasının finalinde Şöhretler ile Avukatlar karşı karşıya geldi. Zorlu karşılaşmayı 5-3 kazanan Şöhretler takımı, turnuvanın şampiyonu oldu.

Turnuva sonrası derece giren takımlara kupa ve madalyaları takdim edildi. Turnuvaya emek harcayan komite üyeleri ödüllendirilirken, ilk 3 takımın kupa madalya ve hediyeleri dağıtıldı. 3. Olan Malatya Büyükşehir Belediyesi kupasını Hukukçular Derneği Malatya Şube Başkanı Necati Karabay’dan aldı. İkinci olan Avukatlar takımın kupasını Malatya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ertan Mumcu takdim etti. Turnuvanın şampiyonu Şöhretler takımının kupasını ise Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır ve ASGD Malatya Şube Başkanı Fatih Avcı birlikte verdi. Tören günün anısına çekilen hatıra fotoğrafı ile son buldu.

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, turnuvanın düzenlenmesinde emeği geçen herkese teşekkür etti. Sportif etkinlikleri önemsediklerini dile getiren Çakır, müsabakaların centilmence ve dostça geçtiğini belirtti.

Çakır, “Gerçekten büyük bir emek harcanmış, arkadaşlarımızı kutluyorum. Spor ve sağlık adına bu tür etkinlikleri önemsiyoruz. Son maçta finale yakışan bir şekilde oldu. Goller, penaltılar, direkten dönen toplar tam bir final ruhuyla oynandı. Şampiyon takım başta olmak üzere tüm takımlarımızı tebrik ediyorum. Spor camiamızın tüm temsilcileri burada onların ilgisi ve sporda olması gereken ilk dostluk ruhunun sergileniyor olması gayet güzel. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” diye konuştu.

ASGD Malatya Şube Başkanı Fatih Avcı ise “Malatya Büyükşehir Belediyesi ve ASGD Malatya Şubemizin ortaklaşa düzenlediği Kurumlar Arası Birlik ve Beraberlik Halı Saha Turnuvası’nda şampiyon olan Şöhretler takımı başta olmak üzere tüm kurumlarımızı tebrik ediyorum. Organizasyonda emeği geçen tertip komitesi ve dernek yönetimindeki arkadaşlarıma teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

Avcı, bu tür organizasyonları önemsediklerini belirterek, “Burada 20 gündür kurum çalışanlarımızın düzenli spor yapmasını sağladık. Kimin kaçıncı olduğunun çok bir önemi yok. Kurumlar arası diyalogu artırmak ve spor sayesinde birlik ve beraberlik ruhumuzu canlı tutmak için bu organizasyonu yaptık. Sağ olsun büyükşehir belediyemiz de bizi destekledi. Topluma ve insanlığa hizmet etmenin sınırı yoktur. Bizler de kendi bünyemizde bu tür etkinliklerle kamu yararına faydalı işler yaptığımızı düşünüyoruz. Tertip komitesinden kendi dernek yönetimime kadar emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız