SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Halı Sahalar Kardan Çöktü

0
Güncellendi - 2015-12-27 16:01:45
Halı Sahalar Kardan Çöktü
A- A+ PAYLAŞ

Arguvan ve Hekimhan ilçelerindeki halı sahaların çatıları, üzerlerinde biriken kar nedeniyle çöktü. 

Üç gündür aralıksız devam eden kar yağışının ardından, halı sahaların brandalı üst kısımlarında çökme yaşandı. Çatıların üzerinde biriken karın neden olduğu çökmeler sırasında halı sahalarda kimsenin olmadığı öğrenildi. 

Arguvan'da, geçen yıl Sosyal Destek Programı (SODES) desteğiyle yapılan halı sahanın, ağır kış şartları nedeniyle yaz aylarında onarılabileceği belirtildi. 

Öte yandan, Malatya'da 141 köy yoluna ulaşım sağlanamıyor. Kent merkezinde 3, Akçadağ'da 25, Arapgir'de 30, Arguvan'da 9, Darende'de 10, Doğanyol'da 6, Hekimhan'da 20, Kale'de 5, Kuluncak'ta 6, Pütürge'de 20, Yazıhan'da 2, Yeşilyurt'ta da 5 köy yolu olmak üzere toplam 141 köy yolu kapalı bulunuyor. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız