SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Halk Bizi İktidara Getirdi"

0
Güncellendi - 2018-01-22 03:24:15
A- A+ PAYLAŞ

AKP Yeşilyurt Gençlik Kolları 5. Kongresi Sabancı Kültür Merkezinde yapıldı. Kongreye Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci ile AKP Genel Başkan yardımcısı Öznur Çalık da katıldı. Kongrede AKP Yeşilyurt Gençlik Kolları Başkanı Abdulaziz Aslan görevini yeni başkan İsmail Caner Kaymaz’a devretti.

Kongreye Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, AKP Genel Başkan Yardımcısı Öznur Çalık, AKP Malatya Milletvekilleri Mustafa Şahin ve Nurettin Yaşar, Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, AKP İl Başkanı Hakan Kahtalı, ilçe belediye başkanları, parti teşkilat başkan ve yöneticileri ile kalabalık bir topluluk katıldı.

Kongrede, Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat ile birlikte Çakır, milletvekilleri Yaşar ve Şahin ile il başkanı Kahtalı birer selamlama konuşması yaptılar.

Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, kongredeki konuşmasında, “Hani 'Sırtını PKK/PYD'ye dayayarak siyaset yaptığını' iddia edenler var ya, çıkmışlar Mehmetçiğin Afrin operasyonuna karşı halkı sokağa çağırıyorlar. Bırakın halkı sokağa çağırmayı, siz terör örgütlerinin yanında olacağınıza milletin, halkın, Türkiye'nin yanında olun. Gidip PKK'nın, PYD'nin yanında olmanız sizlere bir şey kazandırmaz. Ne sizlere, ne de siyaset yaptığınız kuruma bir şey kazandırmaz. Bizler bugüne kadar hep halkın yanında olduk. Halkla beraber yürüdük, halkla seçime gittik ve halk bizi iktidara getirdi. Biz Türkiye'yi kalkındırma, geliştirme yolunda sizlerden, milletten aldığımız destekle yolumuza devam edeceğiz." diye konuştu.

AKP Genel Başkan Yardımcısı Öznur Çalık ise şunları söyledi:

“Türkiye güçleniyor ve o güçlü Türkiye'nin de çok büyük bir lideri var. Allah'a hamdolsun Recep Tayyip Erdoğan gibi bir lideri Rabbim bize lütfetmiş. Bu vesileyle güçlü Türkiye'nin güçlü liderini hedefe koyanlar var. Bunun içerisinde başta terör örgütleri geliyor. İşte biz terör örgütleriyle sonuna kadar mücadele ettik, etmeye de devam edeceğiz. PKK, PYD, FETÖ, DEAŞ kaçacak biz kovalayacağız. Afrin'de de aslanlar gibi askerlerimiz, Mehmetçiklerimiz PKK'yı kovalayacak, onlar kaçacak biz kovalamaya devam edeceğiz. Terör örgütleri neredeyse bulup çıkaracağız. Zeytin Dalı Harekatı'nda şu anda orada olan Mehmetçiklerimize, ordumuza Rabbim yardım eylesin. Biz terör örgütleriyle mücadele etmek için bu operasyonu başlattık. Kendi sınırlarımız, bütünlüğümüz için bu mücadeleyi başlattık. Bayrağımız, ezanımız, ülkemiz, milletimiz için bu mücadeleye de sonuna kadar devam edeceğiz."

Burhan KARADUMAN, Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Nurten (6 yıl önce)
    Iktidara getirilen siz değil Recep Tayyip Erdoğan 'dır. Kendiniz zannedip onun şımarıklıgını yaşıyorsunuz.
    0
    0
    Yanıtla