SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Halk Çifte Bayram Yaşayacak'

A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya milletvekili ve Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) İdare Amiri Ömer Faruk Öz, "Malatya'da yüzde 80'in üzerinde evet bekliyoruz" dedi.

Seçim bölgesi Malatya'da Atatürk Caddesi'nde esnafı gezen ve sorunları dinleyen AKP Malatya milletvekili Öz, burada 12 Eylül'de yapılacak olan referandumla ilgili görüşlerini de dile getirdi.

AKP hükümetinin 8 yıldır sağlık'tan duble yollara, eğitimden toplu konuta kadar büylük hizmetler yaptığını bildiren Öz, "Ama ne yazık ki, demokrasi tam oturma noktasına geldiğinde, birileri kalkıp demokrasiyi allak bullak ediyor. Artık birilerini, demokraside olmayan, bu ülkenin kaderi ile oynamasına fırsat vermeyeceğiz. Anayasa değişikliği demkokrasinin daha fazla yerleşmesi için yapılacak. Bu nedenle 12 Eylül'de referandumda gidilecek. İnşallah, halkımız çifte bayram yaşayacak"ifadelerini
kullandı.

Referandumda Malatya'da yüzde 80'den, genelde ise yüzde 60'dan fazla evet beklediklerini söyleyen milletvekili Öz, "Ancak birileri, referandumu, iktidar partisine oy verenler ve vermeyenler şeklinde yorumlayanlar var. Böyle yorumlanmamalı. Darbe anayasasından birçok kişi zarar gördü. MHP'lisi de CHP'lisi de zarar gördü. Bunu hatırlatmak istiyorum. Yani MHP'lisi, BDP'lisi, CHP'lisi de referandumda evet oyu verecektir"şeklinde konuştu.

Darbe anayasasını bütün partilerin değiştirmek istediğini, ancak AKP ittifak halinde hayır dediklerini, ancak yanlış yaptıklarını belirten Öz, vatandaşların sağduyu ile düşünüp, referandumda eve oyunu çoğunlukle vereceklerine inandığını kaydetti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız