SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Halk Çok İyi Hatırlıyor"

0
Güncellendi - 2015-12-27 15:09:25
A- A+ PAYLAŞ

Adalet ve Kalkınma Partisi Malatya İl Başkanı Bülent Tüfenkçi, “Parametrelerin bozulmaması adına zamların yapılması zorunluydu” dedi. 

Basın mensuplarının, son zamlar ve CHP İl Başkanı Enver Kiraz’ın iktidarı beceriksizlikle suçlamasıyla ilgili sorularını cevaplandıran  Tüfenkçi, "AK Parti’nin Türkiye’de neler gerçekleştirdiğini, dünyayı, Avrupa'yı tanımadıkları için Avrupa’da ekonominin nereden nereye geldiğini bilmediklerinden, buna rağmen Türkiye ekonomisinin dimdik ayakta durup tökezlemediğini, işsizliğin azaldığını, ihracatın arttığını, gelir durumu ve satın alma düzeyinin arttığını bilmedikleri için zam eleştirisi yapmak ana muhalefet için kolaydır. CHP’nin iktidarda olduğu dönemi de AK Parti’nin 10 yılda iktidarda neleri yaptığını halkımız çok iyi hatırlıyor" ifadelerini kullandı.

Bozulan dünya ekonomik sisteminin içerisinde bir takım yansımaları olduğuna dikkat çeken Tüfenkçi, "Elektrik, doğalgaz, petrolde dışa bağımlı olduğumuzu herkes biliyor. Doğalgaza bir yıldır zam yapılmıyordu. Parametrelerin bozulmaması adına zamların yapılması zorunluydu. Aksi takdirde, 2 ay sonra memuruna ve işçisine maaş ödeyememe ve diğer ekonomik sıkıntılar baş gösterirdi. Büyümeyi de yavaşlattık, viraja düzgün girelim kaza yapmayalım diye. Aracı devirmemek için yolda tutmak için teknik, bizzat becerinin ürünü olan teknik zamlar zaruri idi. CHP iktidarda olsaydı yeni Kemal Dervişler bulmak adına Avrupa’da dolaşıyor olurduk. Milletimize ve partimize güveniyoruz. İnsanlarımızın milli gelirini 25 bin dolara çıkarmak için alt yapı oluşturuyoruz" şeklinde konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız