SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Halk Desteği Başarı Getirir..'

A- A+ PAYLAŞ

Malatya Polis Meslek Yüksekokulu, 284 polis adayı ile Türk Polis Teşkilatı'na taze kan kattı. Yemin eden polisler, törenden sonra sevinçlerini keplerini fırlatarak gösterdi.

Malatya Polis Meslek Yüksekokulu'nun 5. dönem mezunları için yemin töreni düzenlendi. Polis Meslek Yüksekokulu'nun bahçesinde gerçekleşen mezuniyet ve yemin törenine Vali Halil İbrahim Daşöz, 2. Ordu Kurmay Başkanı ve Garnizon Komutanı Tümgeneral Alaeddin Örsal, 7. Ana Jet Üssü Komutanı Tuğgeneral Mehmet Çetin, Belediye Başkanı Cemal Akın, Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Demirdağ, adli ve idari yargı temsilcileri, İnönü Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mustafa Kılıç, İl Jandarma Alay Komutanı Kurmay Albay Mehmet Ülger, Polis Meslek Yüksekokulu Müdürü Recep Özmen, İl Emniyet Müdür Vekili Fatma Dağdelen, kamu kurum ve kuruluş temsilcileri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, siyasi parti temsilcileri ile kalabalık bir topluluk katıldı.

Mezuniyet töreninde konuşan Vali Halil İbrahim Daşöz, "Toplumun tüm kesimlerinde olduğu gibi ülkemizin huzur ve güvenini sağlayacak olan polisimizin de daha iyi eğitilmesi her zamankinden daha çok önem arz etmektedir. Polisin vatandaş memnuniyetini esas alan bir hizmet anlayışı ile çalışan, insanımıza devletin sıcak ve şefkatli kucağını açan, onların huzur ve rahatı için gayret eden kamu görevlisi olarak yetiştirilmesi en temel amaç olmalıdır" dedi.

Polis Meslek Yüksekokulu Müdürü Recep Özmen ise, "Halk desteğini arkasına alamayan bir polis teşkilatının başarılı olma şansı asla yoktur. Halkın desteğini kazanmanın tek yolu ise tarafsız, önyargıdan uzak, adil, insan haklarına saygılı, sevgi ve hoşgörüye dayalı bir görev anlayışı ile halkımıza hizmet etmekten geçer" diye konuştu.

Malatya Polis Meslek Yüksekokulu 5. dönem birincisi Zafer Türker ise, "Mesleğimizle ilgili her türlü teknik bilgiyi öğrenirken, teknolojinin son yeniliklerinden de istifade ettik" dedi.

Törende başarı sıralamasında ilk 3 ve ilk 10'a giren polis adaylarına çeşitli kurum ve kuruluşlarca hediyeler verildi. Başarılı polis adaylarına 2. Ordu Komutanlığı'nın hediye ettiği Atatürk'ün Nutuk isimli kitabı ise 2. Ordu Kurmay Başkanı Tümgeneral Alaeddin Örsal tarafından verildi. Polis adayları diplomalarını protokol üyelerinin elinden aldı.

Tören geçişi sonrasında polis adayları şapkalarını havaya fırlatarak mezun olmanın coşkusunu yaşadı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız