SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Halk Desteği Moral Verici'

A- A+ PAYLAŞ

Malatyaspor, hafta sonu deplasmanda Manisaspor ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarına başladı.

Orduzu Pınarbaşı Tesisleri'nde teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu yönetiminde yapılan antrenmana hafif sakatlıkları bulunan Mustafa Sert ve Olcaytu katılmadı.

Takım kaptanı Fatih Sezer, takımın birbirine kenetlendiğini ve şehirde de bir uyanmanın olduğunu söyledi. Malatya halkının duyarlılığının artmasıyla kendilerinin de motivasyonlarının yükseldiğini söyleyen Fatih Sezer, "Ben Malatya halkının duyarlılığını görüyorum. Uzun zamandır biz takım olarak kenetlenmiştik, ancak bu kenetlenmede halkayı daha da genişlettik. Bu halka ne kadar çok büyürse, Malatyaspor daha güzel günler görecektir. Biz de Malatyaspor'u layık olduğu yerlere, daha üstlere çıkarmayı hedefliyoruz" diye konuştu.

Takımda çok iyi arkadaşlık ortamının bulunduğunu ifade eden Fatih Sezer, "Takımdan giden arkadaşlarımız da oldu. Arkadaşlarımızı suçlamak istemiyorum, ancak takımda kalan futbolcular arasında farklı bir birliktelik oluştu. Sıkıntılı sürecin ortaya çıkmasıyla birlikte sezon başında iyi olan bu arkadaşlık daha da pekişti. Ben takımda kalan arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Gerçekten takımdaki arkadaşlarımla gurur duyuyorum" dedi.

Manisaspor ile Pazar günü deplasmanda oynayacakları maça yüksek motivasyonla hazırlandıklarını kaydeden Fatih Sezer, "Artık futbolda koşan, mücadele eden ve kazanmayı isteyen kazanıyor. Manisaspor maçından puan almak istiyoruz. Manisaspor maçında puan veya puanlar almak için maçın son dakikasına kadar mücadele edeceğiz. Bu kadro sorunlar çözülürse çok daha iyi şeyler yapacaktır. Takıma transfer de şart, ama yapılamazsa bile bu kadro alnının akıyla mücadelesini verecektir" diye konuştu.

TARAFTAR ZİYARETİ..
Bu arada Birleşik Malatyaspor Taraftarlar Derneği, teknik heyet ve futbolculara moral ziyaretinde bulundu.

Nurettin Soykan Tesislerine yapılan ziyaret esnasında bir konuşma yapan takım kaptanı Fatih Sezer, Malatyaspor taraftarlarının kendilerini hiç yalnız bırakmadığını belirterek, “Taraftarlarımız bizlere yalnız olmadığımızı hissettirdiler. Bu ziyaretten dolayı çok mutlu olduk. Herkes adına teşekkür ediyoruz ve bu desteklerinin devamını bekliyoruz” dedi.

Birleşik Malatyaspor Taraftarlar Derneği Basın Sözcüsü Murat İpekten ise, Malatyaspor camiasının son günlerde büyük sıkıntı çektiklerini, ancak futbolcuların büyük bir özveriyle çalıştıklarını söyledi.

KONGRE ÖNCESİ..
Öte yandan, 1 Şubat Pazar günü Belediye Konferans Salonu'nda yapılacak olan olağanüstü kongreye 3 gün kalmasına rağmen, yönetim için "ciddiye alınacak" bir talip çıkmadığı belirtiliyor.

Haşim Karadağ'ın yeniden aday olmayacağına dair daha önce yapılan açıklamalara karşın, daha önce de olduğu gibi Karadağ'ın yeni bir listeyle de yönetime tekrar talip olabileceği bildiriliyor.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız