SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Halk Gerçek Belediyecilik İstiyor'

0
Güncellendi - 2015-12-27 20:44:26
'Halk Gerçek Belediyecilik İstiyor'
A- A+ PAYLAŞ

Saadet Partisi (SP) Yeşilyurt Belediye Başkan adayı Köksal, "Malatya halkı bölgesinde cazibe merkezi olacak bir  şehir istiyor."dedi ve iktidarın hizmetlerinden Malatya'nın yeterince yararlanamadığını savundu.

Köksal'ın seçim çalışmalarına ilişkin basın bülteni şöyle:

"Merkez ilçe Yeşilyurt'un Saadet Partisi Adayı olan Mimar Yaşar Köksal, 30 Mart mahalli idari seçimler için çalışmalarını sürdürüyor.Büyükşehir kanunu ile artık Yeşilyurt ilçesinin bir mahallesi olacak Dilek Beldesini ziyaret eden Mimar Köksal, burada esnaf ziyaretlerinin ardından Dilek meydanında toplanan halka hitap etti. Mimar Yaşar Köksal; konuşmasına Osmanlı sultanı 4. Murat ile dönemin hicivleriyle(eleştiri) ünlü şairi Nefi arasında geçen son diyalogda Nefi'nin söylediği "Sözüm"  şiirini okuyarak başladı.

"En derinden uykulardan kaldırandır sözüm, 

Güne el koyanları yıldırandır sözüm, 

Zamanı zemini daralmış olanlara, 

Gönüllerince zemindir, zamandır sözüm, 

Zalim beni bir işaretle kahretse de,

Onun ordusuna karşı koyandır sözüm, 

Cihan saltanatı zamanla sönerken, 

Yandıkça daha da parıldayandır sözüm, 

Güç verir, bilinç üretir, sevinç bağışlar, 

Yüzü gülmemişlere armağandır sözüm, 

Ey mutsuzluk gecesinde bunalanlar, 

Size müjde yıldızları saçandır sözüm, 

Dünya bir benim diyenlere derim ki, 

Bu sofrayı herkeslere açandır sözüm,

Varsın günün sultanları değer vermesin, 

Onlar göçüp gidince sultandır sözüm. "

Mimar Köksal şiirin ardından kısa bir konuşma yaparak bugüne kadar vatandaşların neler istediğini aktardı. "Malatya halkı gerçek anlamda belediyecilik istiyor, Malatya halkı bölgesinde cazibe merkezi olacak bir şehir istiyor, Malatya halkı alt yapısını tamamlamış, dört dörtlük bir şehir istiyor. Biz Saadet partisi olarak halkına hizmet etmeyi seven iyi bir ekiple karşınıza çıktık." diyen Mimar Yaşar Köksal, Daha sonra dilek beldesiyle ilgili projelerini açıkladı. 

"Dilek Belediyesinin merkez ile olan yolunu eksiksiz bir şekilde tamamlayacağız ve dilek merkezine büyük bir meydan kazandırarak herkesin gelip dinlenebileceği gezebileceği bir yer yapacağız. bunları ilk bir yılımızın içinde tamamlamış olacağız inşallah" şeklinde konuşan Köksal, konuşmasının son bölümünde ise vatandaşlardan gelen soruları cevapladı, Kuzey Çevre yoluna değindi. 

Köksal. "Maalesef  iktidarın Türkiye genelinde yaptığı başarılı hizmetlerden bile Malatya şehri hak ettiği şekilde yararlanamamıştır. Karadeniz'de 42 tane tünel yapılıyor, Karadeniz doldurulup duble yollar yapılıyor. Malatya'da daha iki tane tüneli bitiremediler. Bakın Malatya'nın daha bir çevre yolu bile yok. Mevcut Çevre yolu şehrin içinde kalmış, 1 yıl içinde bitirilmesi gereken çalışmalar 4 yıldır bitirilememiştir. Biz, Ahmet Münir Erkal ile Belediye dönemimizde Kuzey Çevre Yolu'nun projesini tamamlayıp göndermiştik. Tam 15 senedir şuyulandırma ve toplulaştırma yapılamadığı için hiç bir adım atamadılar. Halkımız bize teveccüh gösterirse inşallah bütün bu sorunları ortadan kaldıracağız." dedi.

Köksal daha sonra dilekli vatandaşların daveti üzerine onlarla çay içerek sohbet etti. 

Mimar Yaşar Köksal ve beraberindeki heyet çalışmalarını akşam saatlerinde yaptıkları mahalle ve ev toplantılarıyla sona erdirdi."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız