SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Halk İçin Anlayışıyla Çalışıyoruz"

0
Güncellendi - 2015-12-27 13:07:14
A- A+ PAYLAŞ
 
AKP Malatya'nın Yazıhan ilçesi danışma toplantısı gerçekleştirildi. 
 
Toplantıya Malatya Milletvekilleri Mustafa Şahin, Öznur Çalık, Cemal Akın, İl Başkanı Bülent Tüfenkçi ve partililer katıldı. Danışma toplantısında ilk olarak konuşan İl Başkanı Bülent Tüfenkçi bu toplantılarla teşkilatların birlik ve beraberliğinin pekiştirilmesinin amaçlandığını söyledi. "Sizlerin içinden çıkan bir parti olarak sürekli sizlerle irtibat halinde olarak sizlerin menfaati nerdeyse AK Parti'nin menfaati de orada diyerek hareket ediyoruz" diyen Tüfenkçi, "Bizler sizlerden oy alıp diğer seçimlere kadar da Allaha ısmarladık diyen bir parti değiliz. Sizleri Ankara'ya kadar yoran meselelerin çözümü için sizi peşinden koşturan milletvekilleri dönemi geride kaldı. Bizler hizmetin hak için, halk için olduğunu bilen bir anlayışla hareket ediyoruz.  Bu tür toplantılarla hem teşkilatın sorunlarını konuşmak hem de geleceğe dönük neler yapılabiliri konuşma adına bir araya geliyoruz" dedi. 
 
Malatya Milletvekili Cemal Akın ise yaptığı konuşmada, "AK Parti'den önce Yazıhan'a gelen hizmetler neydi. AK partiden sonra Yazıhan'a gelen hizmetler neydi. Herşey halkımızın gözü önünde. Boztepe barajının yapılması yılan hikayesine dönmüştü. Ancak AK Parti'nin iktidara gelmesiyle bu hizmetler en kısa sürede tamamlanmaya başladı. Bakın ulaşım noktasında köylerimize götürülen hizmetler, asfalt çalışması yol yapım çalışmaları noktasında hizmetlere baktığımızda AK Parti bir devrim meydana getirmiştir.
Eğitim noktasından baktığımızda Yazıhan'daki okuma oranı Türkiye ortalamasının üstündedir.  Sizin verdiğiniz oylarla vekil seçilenler bunun hakkını vermektedirler. Türkiye'nin kalkınma hızı ayrı bir güzellikte ilerlemektedir. Türkiye'yi büyüten ekonomik çalışmalar ayrı bir güzelliktir. İnşallah bundan sonra yapmış olduğumuz toplantılarda bu güzellikleri sizlerle paylaşacağız" diye konuştu. 
 
Milletvekili Öznur Çalık da Yazıhan için hayati öneme sahip olan ve 90 yılından beri bir türlü tamamlanamayan Boztepe Barajı'nın açılışının Başbakan tarafından gerçekleştirileceğini söyledi. Çalık yapımı tamamlanan Yazıhan Boztepe Barajı haricinde Kapıkaya Barajı ve Çat Barajı Çerkezyazısı ovası sulama kanallarının açılışını yapacak olan Başbakan Erdoğan'ın başka açılış ve temel atma törenleri de gerçekleştireceğini söyledi. 
 
Çalık, "Bu baraj sadece Yazıhan için değil etrafındaki bütün ilçeler için büyük önem sahip. Yazıhan'da yaşanana trafik sorununun bertaraf edilmesi için çok önemli bir fırsat. Karayollarıyla yapmış olduğumuz görüşmenin neticesinde bir kavşak konulacak. Yapım ihalesi bitti. Allah nasip ederse bir ya da iki ay içerisinde yolumuz yapılacak" ifadelerini kullandı. 
 
Son olarak konuşan Milletvekili Mustafa Şahin ise, " Biz siyasetle uğraşan sizin vekilleriniz olarak bütün ilçelerimizin, beldelerimizin genelde Türkiye'nin milletvekilleriyiz. 2002'de iktidara geldiğimizde ülke ne haldeydi. Şu an hangi konumdayız. Rakamsal bazda yüzde 400 hizmetlerde ilerleme kaydedildi. 2002 yılına kadar yani 60. hükümete kadar bütün hükümetler kendi bildiklerini icra etmeye kalkıştılar. Biz iktidara geldiğimiz zaman bunu söylediğimizde bazı zevat kızacak ama ülkenin ne halde olduğunu siz daha iyi biliyorsunuz. Bugün Malatyamız'a 1 yılda bir tek kalem söyleyeyim özel idareye aktarılan 65 70 trilyonluk bir rakamı özel idare kaynaklarına aktaran bir iktidarınız var. Her şeyden önemlisi statükodan yana olan bir anlayışın hakim olduğu bizim seçip gönderdiğimiz kişilerin zerre kadar değerlerinin olmadığı bir dönemleri geride bıraktık. O günün şartlarında birileri postallarını yere biraz hızlı vurduğu zaman şapkasını alıp kaçanlar vardı. Bizden aldıkları vekaleti kendi namusları gibi korumaları gerekirken hiçbir zaman onurlu bir duruş sergileyemediler. Bugüne baktığımızda ise Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a yapılan onlara yapılanın kırk kat daha fazlasıydı. Buna rağmen onurlu bir duruş sergilediler" dedi. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız