SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Halk Kandırılıyor..'

A- A+ PAYLAŞ

MHP yöneticileri ve adayları Hekimhan ilçesinde propaganda çalışması yaptılar. Parti il başkanı Arif Yıldız, AKP'nin tahribatı nedeniyle halkın yoksulluğa itildiğini öne sürdü.

MHP'nin konuya ilişkin basın bülteni şöyle:

"12 Haziran da yapılacak genel seçim çalışmalarını sürdüren Milliyetçi Hareket Partisi Hekimhan’da coşkulu bir kalabalık tarafından karşılandı.

Hekimhan ilçe merkezinde bulunan seçim bürosunun açılışına katılan MHP il başkanı Arif Yıldız, MYK üyesi İzzet Sarıbaş, Merkez ilçe başkanı ve yönetim kurulu, MHP milletvekili adayları, Prof. Dr. Hasan Tunç, MYK üyesi Saime Palancıoğlu, Opr.Dr.Übeyt Akçin, Eğitimci Hakan Keleş, Veteriner hekim Adem Özbay, Eğitimci Yaşar Özer, Eski MHP il başkanı Ömer Ekici, Hekimhan Eski belediye başkanı Ali Akyüz, Anavatan partisi eski ilçe başkanı Nusret Çavdar, İl ve ilçe kadın kolları teşkilatı ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Açılış konuşmasını yapan MHP İl başkanı Av. Arif Yıldız; Kıymetli hemşerilerim AKP hükümeti verdiği tahribat gün geçtikce artmakta ve halkımızı açlık sınırına itmektedir. Ancak AKP hükümeti bir çok yalanlarla insanlarımızı kandırmaktadır. Bu yalanlar Hekimhan halkı tarafından da çok iyi bilinmektedir. Hekimhan halkı bu oyunlara gelmeyerek birlik olduğunu şuanda göstermektedir. Sevgili hemşeriler AKP hükümeti Malatya’ya hiç bir şey vermedi. Olanı da ellerinden aldı. Değerli hemşerilerim benim sizden isteğim. Buradan 12 haziranda AKP hükümetine öyle bir tokat atınki bizde o tokat’ın sesini Malatya ve Ankara dan duyalım” dedi.

MHP Milletvekili Adayı Prof. Dr. Hasan Tunç yaptığı konuşmada; Adem ÖZBAY’a katkısı olan tüm ilgililere teşekkürlerimi sunuyorum. Allah sizlerden de onlardan da razı olsun. Biraz önce başkanımız ve adayımız sayın ÖZBAY Türkiye’nin ve Malatya’nın içinde bulunduğu temel sorun ve sıkıntıları anlattılar. Bu sıkıntıları MHP adına çözüm yolları yokluk yoksulluk çaresizlik ve son olarak ygs’de yaşanan sıkıntılar konusunda çözüm yolları nelerdir.
Türkiye’nin en büyük sorunu yokluk yoksulluktur. Biz MHP olarak her yıl istinasız en az 700 bin kişiye iş alanı sağlayacağız. Ücret adaletsizliğini ortadan kaldırıp her yoksul aileden en az bir kişiye iş vereceğiz. Bu 700 bin kişilik iş istihdamının yeterli olmadığı durumlarda fakir vatandaşlarımıza hilal kart vereceğiz. Nedir bu hilal kart
eşitli adlar altında yapılması öngörülen destek ödeme tutarları bu kartlara yüklenecektir. Küçük esnafın desteklenmesi amacıyla bu kartlar sadece ikamet edilen mahaldeki (ilçe ve belde) esnaftan yapılacak alışverişte geçerli olacaktır, Esnaf ve sanatkarlardan, emeklilik döneminde faaliyetlerine devam edenlerden yapılan sosyal güvenlik destek primi kesintisi tümüyle kaldırılacağını ve hilal kartın Edirne den Karsâ kadar tüm Türkiye’de geçerli olacağını belirtti.

MHP milletvekili adayı Adem Özbay ise “Şahsıma ve değerli MHP adaylarına göstermiş olduğunuz ilgiye teşekkür ediyor. 12 haziranda yapılacak olan bu seçim Türkiye’nin kader seçimi olacaktır. Hekimhan’ın, Malatya’nın, Türkiye’nin mutlu huzurlu yarınları için başı dik, anlı açık, olarak hazır olmamız gerekmektedir. Yolsuzlukta sınır tanımayan bu Ucube AKP hükümetinin bir an önce def edilmesi lazım” dedi
Bu arada Eski Hekimhan Belediye Başkanı namı diğer (Çızırık Ali ) Ali Akyüz ve Anavatan Eski İlçe Başkanı Nusret Çavdar da MHP’ye katılarak destek vereceklerini açıkladılar."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız