SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Halk Oyunları Kur'ası

A- A+ PAYLAŞ

Milli Eğitim Bakanlığı'nın Okul İçi Beden Eğitimi Spor İzcilik Dairesi Başkanlığı'nın planlamaları doğrultusunda İlköğretim, Orta öğretim ve Yaygın Eğitim Kurumlarını kapsayan, geleneksel ve stilize dallarında Halk Oyunları İl Birinciliği 18 ve 19 Şubat günleri Atatürk Spor Salonunda gerçekleştirilecek.

Eğitim kurumları arasında Valilik Kupası Halk Oyunları İl Birinciliği adı altında gerçekleştirilecek olan yarışmanın teknik alt yapısının duyurulması ve kura çekimlerinin yapılması amacıyla Milli Eğitim Müdürlüğü toplantı salonunda bir toplantı düzenlendi. Halk Oyunları İl temsilcisi Abdullah Sürmeli ile birlikte çok sayıda okula yöneticisinin katıldığı toplantıda konuşan Mili Eğitim Şube Müdürü Şinasi Fırat, “Milli kültürümüzü öğrencilerimize benimsetmek ve gelecek kuşaklara aktarmak için her yıl yapılan halk oyunları il birinciliği bu yılda 18-19 Şubat tarihleri arasında yapılacak. Bu toplantıyı gerçekleştirmekteki amacımız yarışmanın teknik şartnamelerini ve kurallarını hep bir arada tartışmaktır. Ve böylece geçtiğimiz yıllarda yaşanan bazı olumsuzlukların önüne geçmektir.“ diye konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız