SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Halk Tepkisi 16 Suriyeliyi Gönderdi

0
Güncellendi - 2018-09-08 04:41:07
Halk Tepkisi 16 Suriyeliyi Gönderdi
A- A+ PAYLAŞ

Elazığ'da, bir esnafın darbedilmesi olayına karıştığı belirlenen 16 Suriyeli, sınır dışı edilmek üzere Kilis'e gönderildi.

Alınan bilgiye göre, Cumhuriyet Başsavcılığınca, önceki gün Elazığ merkez Sanayi Caddesi'nde tuhafiye dükkanı işleten Ekrem Yıldırım'ın Suriyeli bir grup tarafından darbedilmesi olayına ilişkin soruşturma başlatıldı.

Yürütülen soruşturma kapsamında, İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ekiplerince çevredeki güvenlik kamerası kayıtlarını incelenerek olaya karışan şüpheliler belirlendi.

Bulundukları adreste gözaltına alınan 16 Suriyeli sınır dışı edilmek üzere Kilis Öncüpınar Gümrük Kapısı'na gönderildi.

- Olay

Elazığ'da, önceki gün, Sanayi Caddesi'nde tuhafiye dükkanı işleten Ekrem Yıldırım, kavga eden Suriyelileri ayırmak istemişti.

Bunun üzerine Yıldırım ile Suriyeliler arasında kavga çıkmış ve Yıldırım Suriyelilerce darbedilmişti. Yolu trafiğe kapatan mahalleli, müdahale ettikleri Suriyelilerin Suriyelilerin kentten ayrılmasını istemişti. Olay yerine gelen Vali Vekili Mustafa Gül, İl Emniyet Müdürü Doğan Cangül ve Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, mahalleliyi ikna ederek dağılmalarını sağlamıştı.

Elazığ, AA- iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • bulent (5 yıl önce)
    yeter artık bunlardan cektigimiz adam kernek parkında sumer park ta her yerde tesbishleri dayıca sallamaları benım kanıma dokunuyor o kadar dayılıgınız varsa vatanınızı savunaydınız kadınlar gibi kacıp gelmeyeydiniz defolunnnnnnnnnnnnn
    0
    0
    Yanıtla