SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Müdürlerin Fayton Turu

0
Güncellendi - 2018-04-19 19:06:19
Müdürlerin Fayton Turu
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da 42'nci Turizm Haftası etkinlikleri kapsamında şehir içinde fayton turu düzenledi.

Malatya İl Kültür ve Turizm İl Müdürlüğü tarafından 42. Turizm Haftası kutlamaları kapsamında şehir içinde fayton turu düzenledi. Kongre Kültür Merkezi önünde başlayarak kent merkezinde sürdürülen etkinlik hakkında bilgiler aktaran İl Kültür ve Turizm Müdürü Levent İskenderoğlu, "42'inci Turizm Haftası etkinliklerini bütün hızı ile devam ettiriyoruz. Bir hafta boyunca çok sayıda bilimsel ve sanatsal etkinlikler düzenledik. Cuma günüde yine bir panelimiz var bilim insanları ile kırsal turizmi konuşacağız. Aynı zamanda kent turizmine yönelik yapılmış peyzaj tasarım bölümü tarafından hazırlanmış bir sergiyi halkımızla paylaşacağız. Bugün de paytonlarımızla hem turizme dikkat çekmek hemde halkımıza dokunmak anlamında şehirde bir tur düzenledik. Turizm haftasının Malatya ve ülkemize hayırlı olmasını diyorum" diye konuştu.

iha

FOTO: Kültür ve Turizm Müdür Vekili Levent İskenderoğlu ile şube müdürü Ali Cengiz (fesli olan)

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

5 yorum yapılmış

  • Mehmet44 (5 yıl önce)
    Bu faytonla, olmayan turisti mi gezdirecekler!!
    0
    0
    Yanıtla
  • CEM (5 yıl önce)
    KÜLTÜRSÜZ KÜLTÜR MÜDÜRÜ DEDİKLERİ BU OLSA GEREK
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı44 (5 yıl önce)
    Nasıl tepki verilmiyor böyle bi durumaa ya!!! O atlaraa yazık değilmi neden hala fayton var hayvanları bu şekilde neden eziyet edercesine bi hayat yaşatıyorsunuzz buradan yetkililerin böyle şeylere göz yummalarını kınıyorum karşıma çıksalar uyarırdım ama malesef kınamak geliyor elimden ATLARIN ÖMRÜNÜ 20 YILDAN 2 YILA İNDİREN BU FAYTONDAN DERHAL VAZGEÇİN...
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyali (5 yıl önce)
    Halkı göremedim ben
    0
    0
    Yanıtla
  • Ramazan (5 yıl önce)
    Ic mekanda Kiremit kırmızısı ve pudra renginin hakim olduğu beyaz paytonla sahiden halka romantik bir dokunuş olmuş! Şaka bir yana.. Ben bir otelin animatörleri sandım ama ikisi de müdürmüş!!!
    0
    0
    Yanıtla