SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Halkbank'a Yeni Genel Müdür

0
Güncellendi - 2015-12-27 20:36:53
Halkbank'a Yeni Genel Müdür
A- A+ PAYLAŞ

Halkbank'ın yeni genel müdürü Ali Fuat Taşkesenlioğlu oldu.

Halkbank'ın Kamuoyunu Aydınlatma Platformu'na yaptığı açıklamada, "Yönetim Kurulu Üyeliğine seçilen Sayın Ali Fuat Taşkesenlioğlu, BDDK'nın 07.02.2014 tarihli onayına istinaden Bankamıza Genel Müdür olarak atanmıştır" denildi.

ALİ FUAT TAŞKESENLİOĞLU KİMDİR?

1964 yılında Erzurum’da doğan Ali Fuat Taşkesenlioğlu, Atatürk Üniversitesi, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, İşletme Bölümü’nden mezun oldu. Taşkesenlioğlu, iş hayatına 1988 yılında Yenidoğan Yayın Dağıtım Şirketi’nde başladı. Taşkesenlioğlu, 1988-1996 yılları arasında Faisal Finans Kurumu A.Ş.’de Baş Uzman olarak görev yaptıktan sonra 1996 yılının Ekim ayında Asya Katılım Bankası A.Ş.’de göreve başladı. Taşkesenlioğlu burada sırasıyla, Proje Pazarlama Müdür Yardımcılığı, Merter Şube ve Sultanhamam Şube Müdürlüğü, Genel Müdürlük Kredi Tahsis Birim Müdürlüğü ile Kredi Tahsis Genel Müdür Yardımcılığı görevlerinde bulundu.

Taşkesenlioğlu, 30.03.2012 - 06.02.2014 tarihleri arasında T. Vakıflar Bankası T.A.O Yönetim Kurulu üyesi olarak görev yaptı. Evli ve 3 çocuk babası olan Taşkesenlioğlu, BDDK’nın 07.02.2014 tarihli onayı ile Halk Bankası Yönetim Kurulu Üyeliğine seçildiği gün, Halk Bankası Genel Müdürü olarak atandı.

Halkbank'ın bir önceki genel müdürü Süleyman Aslan, 17 Aralık'ta İstanbul'da gerçekleştirilen yolsuzluk operasyonu kapsamında gözaltına alınmış ve daha sonra mahkemece tutuklanmıştı. Operasyon sırasında, Aslan'ın evinde ayakkabı kutuları içerisinde 4.5 milyon dolar bulunduğu belirlenmiş, bu "ayakkabı kutusu"nu yolsuzluk operasyonunun simgesi haline getirmişti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız