SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Halkı Aldatmak İstiyorlar"

0
Güncellendi - 2015-12-27 21:09:48
A- A+ PAYLAŞ

Saadet Partisi Yeşilyurt Belediye Başkan adayı Mimar Yaşar Köksal, Fazilet Sitesi'nde oturan evsakinleriyle bir araya geldi. Mimar Köksal'ın gündeminde son günlerde açıklanan projeler vardı. "Hangisini yaptınız ki bunları açıklıyorsunuz" diye soran Köksal, önemli açıklamalarda bulundu. 

Saadet Partisi'nin 30 Mart'ta yapılacak mahalli ve idari yerle seçimlerde Yeşilyurt Belediyesi Başkan Adayı olan Mimar Yaşar Köksal, seçim çalışmaları kapsamında Karakavak bölgesinde yer alan Fazilet Sitesini ziyaret etti.

Ev sakinlerinin sorunlarını dinleyen ve bölgeyle ilgili projelerini açıklayan Mimar Yaşar Köksal, " Bu seçim bir belediye başkanlık seçimi olduğu halde, imarla, şehircilikle , belediyecilikle, uzaktan yakından ilgisi, bilgisi, tecrübesi ve yeterliliği olmayanlar, bu açıklarını kapatmak için bu seçimi bir genel seçim havasına sokarak, Malatyalıları bu dönemde de kandırmak ve aldatmak istiyor. Ama inşallah Malatyalılar bu oyuna gelmeyecek. Birkaç gündür sizlerde görüyorsunuz, bir proje açıklama furyası başlamış. Çok büyük paralarla ajans firmalarına hazırlattıkları projeleri sadece okuyorlar. Açıkladıkları projelerin detaylarından, uygulanabilirliğinden, maliyetinden, hangi kaynakla nasıl yapılacağından, haberleri bile yok. 5 yıl önce de aynı projeleri yazmışlardı. 5 yıl sonra o projelerle ilgili tek bir adım atılmamış. Mesela Kuzey çevre yolu 1 santim bile adım atılmamış, 5 sene önce yazmışlar açamamışlar 5 sene sonra yine aynı pahalı kitaplara bunu koyuyorlar. Bunu anlamak mümkün değil. Ama inşallah bu seçimde Malatyalılar bu oyuna düşmeyecek herkes kimin neleri söz verip neleri yapamadığını çok iyi biliyor." şeklinde konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız