SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Halkı Kandırmayacağız"

0
Güncellendi - 2015-12-27 20:35:39
A- A+ PAYLAŞ

Saadet Partisi’nin Malatya Büyükşehir Belediye Başkanlığı adayı Ahmet Münir Erkal, Malatya’dan Türkiye’ye rüzgar estireceklerini söyledi.

Erkal, Saadet Partisi Malatya İl Başkanı Mehmet Asiltürk ve partililerle birlikte, Saadet Partisi’nin Kuluncak Belediye Başkanlığı adayı Nurettin Akbulut’un Kuluncak'taki seçim bürosunun açılışına katıldı.

Seçim bürosunun açılışında konuşan Saadet Partisi Malatya İl Başkanı Mehmet Asiltürk, 30 Mart yerel seçimlerinin Malatya ve Türkiye için büyük önem taşıdığını kaydederek, “30 Mart’ta yerel seçimler yapılacak. Bu seçim, büyükşehir olan Malatya’nın temelinin atılacağı bir seçim olacak. Gelecek yüz yılımızın istikbalini belirleyecek bir seçim yapılacak. Oy, vebal isteyen bir iştir. Bir kağıt parçasını götürüp, sandığa atmıyorsunuz. Torunlarınızın ve çocuklarınızın istikbalini sandığa atıyorsunuz. Geçmişte kaybedilen yılları, inşallah gelecekte tekrar telafi etme seçimi olacak” dedi.

“MALATYA’DAN RÜZGAR ESTİRELİM”

Saadet Partisi’nin Malatya Büyükşehir Belediye Başkanlığı adayı Ahmet Münir Erkal ise siyasete kalite ve seviye getireceklerini söyledi.

Vatandaşlarla gönül ve güven köprüsü kuracaklarını ifade eden Erkal, “Vatandaşa doğruyu söyleyeceğiz. Halkı kandırmayacağız. Vatandaşa gökteki yıldızları halka vaat etmeyeceğiz. Her zaman doğruları söyleyeceğiz. O zaman yönetenle yönetilen ve vatandaş ile belediye arasında güven ve gönül köprüsü kurulur. Eğer o kurulursa, Allah’ın izniyle hayırlı hizmetler akar” diye konuştu.

Erkal, hizmet edemeyenin yönetici hakkı olmadığını kaydederek, “Bu milletin parasını, imkan ve kaynaklarını çarçur etmeye hakkınız yok. Bu milletin alın teriyle kazandığı paralarını, vergilerini doğru kullanacaksınız. Bu mantığın arka planında milli iradeye sizin tercih ve takdir hakkınıza tehdit vardır. Millete tehdit ve şantaj yapanı sizlerin desteğiyle yerin altına gömeriz” şeklinde konuştu.

Vatandaşlardan destek isteyen Ahmet Münir Erkal, “Sizlerin gönüllerinizden rüzgar bekliyoruz. Allah rüzgarımızı kesmesin. Rüzgar estirelim. Kuluncak’tan Malatya, Malatya’dan Türkiye’ye rüzgar estirelim” ifadesini kullandı.

Saadet Partisi’nin Kuluncak Belediye Başkanlığı adayı Nurettin Akbulut da kendilerine görev verildiği takdirde Kuluncak’a hizmet için gece gündüz çalışacaklarını kaydetti.

Akbulut, büyükşehir ve ilçe belediyesinin imkanlarını Kuluncak’a hizmet için kullanacaklarını ifade ederek, “Yetimi, fakir ve fukarayı gözetip, yaşlıların ve gençlerin dertlerine çare olacağız. Gençlerimize yeni iş imkanları oluşturacağız” dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız