SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Halkımız Kararını Vermiş'

A- A+ PAYLAŞ

Saadet Partisi Belediye Başkan adayı Mehmet Yaşar Çerçi, çalışmaları sırasında kendilerine gösterilen ilgiye değinerek Malatya halkının kararını vermiş olduğunu öne sürdü.

Çerçi'nin seçim çalışmalarına ilişkin bülten şöyle:

"* Çerçi, Hep Birlikte Malatyamızı Yöneteceğiz
Saadet Partisi Malatya Belediye Başkan Adayı Mehmet Yaşar Çerçi’ye yoğun ilgi. Düzenlenen mahalle toplantılarında ve esnaf gezilerinde Çerçi’ye ilgi her geçen gün artıyor. Malatyalı seçmenlerin büyük ilgi gösterdiği Belediye Başkan adayı Mehmet Yaşar Çerçi beraberinde İl Başkanı Mehmet Asiltürk. Meclis Üyeleriyle Birlikte Mimar Sinan Caddesindeki Mabim Düğün salonu, Yeşiltepe Gazi Mahallesi ve Koyunoğlu Mahallerinde Mahalle Sakinleriyle Bir Araya Geldiler.

Mimar Sinan Caddesindeki Mabim Düğün salonu, Yeşiltepe Gazi Mahallesi ve Koyunoğlu Mahallerine Gelişinde Mahalle Sakinler Tarafından Muhteşem Bir Karşılamaya sahne oldu. Halkın yoğun ilgi gösterdiği toplantılara katılan Belediye Başkan Adayı Çerçi “ Bu karşılamalar ve teveccüh gösteriyor ki halkımız kararını vermiş. “ dedi.

Saadet Partisi Malatya Belediye Başkan Adayı Mehmet Yaşar Çerçi düzenlenen mahalle toplantılarında konuşmasına şöyle devam etti;

“ 29 Martta yapılacak yerel seçimlerde az bir zaman kaldı. Malatya halkımız bizlere gösterdiği teveccüh ve ilgiden de anlaşılmaktadır ki kararını Yönetilenden değil de Malatya’yı 5 yıl yönetecek Belediye Başkanını seçecek. Seçeceğiniz Belediye Başkanı tecrübeli olmalıdır. Bazıları gibi dayatmayla değil, de halkın desteğini alan bir Belediye Başkanı Seçeceğinizden eminim. Malatya öyle birkaç kişinin dayatmasına gelmediğini sandıkta gösterecektir dedi.

İşte bir bakın ki bazılarının etekleri tutuştu, nedeni de seçimi kaybedeceklerini anlayınca çamur atmaya başladılar. Bırakınız bunlar çamur atmaya devam etsinler bizler kendi işimize bakacağız. Halkımız bunların ne durumda olduklarını iyi biliyor. Seçim gezilerimiz boyunca kimseye çamur atmadan düzgün bir şekilde seçim çalışmalarımızı götürüyoruz. Halkımız bunların ne maksatla yapılmak istendiğini biliyor. Bizim kavgayla, çamur siyasetle işimiz olamaz. Bizler Malatya’mız için ne yapabiliriz? Hangi projelerimiz var bunları halkımızla paylaşıyoruz.

Bizlere gelen bazı bilgilerde bizim rakibimiz olanlar gıda elbise ve kömür gibi yardımlarının yapıldığını ve yapılan bu yardımları halkımız alsınlar çünkü bu dağıtılan yardımlar zaten sizin hakkınız ve sizin malınız.

Bunların babaların malı değildir. Kendi cebinden dağıtmıyorlar gelen bu yardımları alınız ve sandıkta cevaplarınızı veriniz. Amacımız Malatya’mızı hem fiziki, hem sosyal, hem kültürel ve sportif alanda yeniden yükselişe geçmektir.

Bizim başka hesabımız yok. Allah nasip ederse niyetimiz bu. Belediye makamı çok ağır bir görevdir. 500 bin insanın yükümlülüğünü yükleniyorsunuz. Şu anki ağırlaşmış ekonomik tabloda özellikle sıkıntı çeken insanlarımızın derdini yükleniyorsunuz geçmişte yapmış olduğumuz bu vazifeden dolayı halkımızla güzel ilişkiler kurduk. Amacımız halkımız kendine ait olan Belediye Başkanlığı makamını verecekleri yükleyecekleri insanları tanısınlar, ölçsünler, biçsinler. İyi tanısınlar her şeyini bilsinler verecekleri karar isabetli olsun. 5 yıl az bir süre değil önemli bir süredir.

Malatya’mızın 5 yılı zayi olmasın. Halkımız bu şekilde yani dayatmayla gelenlerden memnun değiller bunu gözlemliyoruz. Malatya siyaset olarak geçmişinde yetiştirdiği büyük devlet adamları ve bünyesinde çıkardığı büyük siyaset adamları ile çeşitli sanat adamlarıyla Malatya’nın siyaset ölçeği yüksektir. Küçük çaplı Siyasetçilere kanmaz.

Geçen gün bir belgenin dağıtılmasıyla ilgili bazıları tutuşmaya başladılar. Bu belge bana bir basın mensubu tarafından verilmiştir. Ne hikmetse bazıları bu belgeden dolayı rahatsız olmuşlar.

Bu belgenin benimle bir alakası yok. Ne hikmetse bu krediyi alan arkadaşlar seçimi kaybedeceklerini anlayınca işte bize çamur atmaya başladılar. Bu belge Resmi gazetede yayınlanmış ve herkesin rahatlıkla ulaşabileceği bir belge olduğu halde sırf çamur siyaset yaparak dağıttığımız ima edildi.

Şu kriz ortamında sanayici küçülürken, esnaf kepenk kapatırken veya borç içinde sıkışırken bazıları ise Hibe Kredi adı altında aldıklarını inkâr aşamasına gidiyorlar.

Gerekçe olarak kalmışlar birde şuan ki başkan adayımız Milletvekilimizin iş büyütmeleri diyorlar. Biz ise onlara diyoruz ki Hz. Peygamberimiz derki kavmine su dağıtım görevinde olanlar o sudan en son içmelidir. önce onların susuzluğunu gidermeli sonra kendinin susuzluğunu gidermelidir diyor.

Şimdi biz diyoruz ki bakın esnaflarımızın sanayicilerimizin sıkıntılarını halletmeden kendiişlerinizi büyütmekle meşgulsünüz. Bu belge onu söylüyor. Esnaf sürekli işini küçültürken sürekli ticareti küçülürken, siz nasıl büyütüyorsunuz? Bunun sırrını vatandaşa da öğretin. nasıl oluyor siz işinizi büyütmek için yeni pazarları nasıl oluşturuyorsunuz? Acaba o koltuklarda oturmasaydınız o pazarları oluşturabilecek miydiniz? Buna bakılması gerek biz göreve geldiğimizde herkesi kucaklayan 82 mahallemize eşit hizmet götüreceğiz. Malatya spordaki başarı ben yaptım değil biz yaptık başarılı oldu biz. Dedik ki 3 sene içinde çıkaracağız. Dedik birinci sene toparlanma 2 sene başa oynamak 3 yıl şampiyonluk ama Allah nasip etti 2 yılda şampiyon olduk. biz gelirsek Malatya spora sahip çıkacağız yine başa oynayan bir takım oluşturacağız Malatyaspora şampiyonluk yakışır biz gelirsek bunu inşallah başaracağız.

Kıymetli hemşerilerim 29 Marta sandık başına gideceksiniz ve burada Malatya’yı yönetenler değil de Malatya’yı 5 yıl yönetecek bir Belediye Başkanı Seçeceksiniz. Geçmişte nasıl ki herkese adil hizmet anlayışıyla hizmetlerimizi götürdük ise yeni dönemde de aynı hakkaniyet ve adil şekilde çalışmalarımızı sürdüreceğiz. 82 Mahallemizin tümüne eşit hizmetlerimiz gidecek ve işte rakibimiz olan adayın her gittiği mahallelerde uydurma anketler yapılıyor diye akabinde yalan söylüyorlar. Geçen dönem olduğu gibi iş sözü veriyorlar. Vatandaşlarımız bunlara da dikkat edip bunlara itibar etmesinler bakınızınki işsizlik başını almış giderken bunlar neredeydi ve şimdide halkımızdan oy almak için iş sözü veriyorlar sakın vatandaşlarımız buna kanmasınlar işte bunların etekleri şimdiden tutuşmaya başladı dedi."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız