SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Halkımız Yanımızda Oldu"

0
Güncellendi - 2015-12-27 23:04:47
A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya Milletvekili Öznur Çalık, beraberindeki partili yöneticiler belediye meclis üyeleri ile birlikte Şahnahan ve Dilek Mahallelerini ziyaret etti. 

Şahnahan Mahallesinin merkezinde vatandaşlarla bir araya gelerek sohbet eden Milletvekili Çalık, “Şahnahan, belde belediyesinden mahalleye dönüştü. Belediyeden mahalleye dönüşen bütün beldelerimiz daha fazla hizmet almaya devam edecek. Bunun en büyük sebebi hem Yeşilyurt Belediyesi’nden hizmet alacaksınız, hem de Malatya Büyükşehir Belediyesi’nden hizmet alacaksınız” dedi.

Çalık, “Paralel yapı ile mücadele etmek için sizin desteğinize ihtiyacımız var dedik, 17 Aralık, 25 Aralık sürecini bize yaşatan bütün güçlere karşı uluslarlararası güçlere karşı halkımız sürekli bizim yanımızda oldu. Şimdi önümüzde yeni bir süreç var. Son 1 yıldan bu yana geçi olayları, 17 Aralık, 25 Aralık gibi bütün süreçlerde milli iradeye karşı yapılan bir darbenin varlığını gördük. 6 partinin bir araya gelmesi ile bir çatı adayı oluşturdular. Hatırlarsanız, 3’lü koalisyon döneminde 5 parti bir araya geldi ve Ahmet Necdet Sezer’i ortaya çıkardılar. Ahmet Necdet Sezer sonra onların kafasına bir kitap fırlattı, bütün Türkiye yerle yeksan oldu. Bir gecede 50 milyar dolar para gitti. İşte milletin içinden çıkmayan, milletin sesini duymayan, derdini bilmeyen liderlerle, adaylarla, çatılarla Türkiye yoluna devam edemez. İnşallah Recep Tayyip Erdoğan ile milletin adamı ile biz yolumuza devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

Çalık, Dilek Mahallesinde geçerek, burada mahalle sakinleri ile bir araya geldi ve sorunları dinledi. Çalık, Dilek mahallesinin yol, su ve kanalizasyon sorunları gibi alt yapıda yaşanan sorunların çözümü için konunun takipçisi olduğunu belirtti.

Cumhurbaşkanlığı seçimine de değinen Çalık, “10 Ağustos’ta hepimiz biliyoruzki bir milletin adamı var, bir de çatının adamı var. Ben biliyorum ki bu milletin adamı, milletten gereken tüm desteği alacak” dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız