SON DAKİKA
SON DEPREMLER

''Halkımıza Kapım Sonuna Kadar Açık''

A- A+ PAYLAŞ

Malatya Emniyet Müdürlüğü görevine, 2 Mayıs tarihli kararname ile Şırnak Emniyet Müdürü iken atanan ve 19 Mayıs Cuma akşamı Malatya'ya gelerek göreve başlayan Ali Osman Kahya, yayınladığı mesajda, Malatya'yı ülkenin en huzurlu ve güvenli kenti haline getirmenin en önemli hedefi olduğunu söyledi. Kahya, halka kapısının sonuna dek açık olacağını da bildirdi,

Aynı kararname ile merkez emniyet müdürlüğüne atanan Orhan Savaş'ın yerine Malatya Emniyet Müdürlüğü görevine getirilen Kahya'nın mesajı şöyle:

"Değerli Malatyalılar,

Tarihimizde yüklendiği önemli misyon ve günümüzde ülke ekonomisine sağladığı büyük katkılarla önemli bir konumda olan doğunun batıya kapısı kayısı kenti Malatya’yı halkımızın desteği ile ülkemizin en huzurlu ve güvenli kentlerinden biri haline getirmek en önemli hedefimizdir.

21. asrın en ileri teknolojik imkanlarını en üst seviyede kullanarak suç ve suçlularla mücadelede kararlı çalışmalarını sürdüren Malatya Polis Teşkilatımız, halkımızın huzuru için yasalarla kendine verilen görevleri yerine getirirken halkımızla bir ve beraber olarak, Polis Halk ilişkilerine önem vererek, insan haklarına saygılı, tarafsız, iyi niyet, sevgi ve hoşgörülü hizmet anlayışı içerisinde olacaktır.

Bu duygularla halkımızın her türlü istek, dilek ve şikayetlerinde bire bir kapımın sonuna kadar her zaman açık olacağının bilinmesini isterken,

Hizmet etmekten gurur ve onur duyduğumuz değerli Malatya halkına selam, sevgi ve saygılarımı sunuyorum."

Bu arada Kahya, Malatya'daki il yöneticileri ve 2. Ordu üst kademesine ziyaretlerde bulundu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız