SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Halkımızdan Gizlimiz Saklımız Yok"

0
Güncellendi - 2019-08-29 02:04:07
A- A+ PAYLAŞ

Yeşilyurt Belediyesi, yaptığı tüm ihaleleri, resmi internet sitesi ve sosyal medya hesapları üzerinden canlı olarak yayınlamaya başladı.

“HALKIMIZDAN GİZLİMİZ SAKLIMIZ YOKTUR”

Yeşilyurt’u yönetirken şeffaflık ilkesinden vazgeçmediklerini ifade eden Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, ihalelerin canlı yayınlanmasına ilişkin olarak şunları söyledi; “ Biz halkımıza karşı her zaman açık ve şeffaf olduk. Gönlümüz, yüreğimiz ve kapılarımız halkımıza her zaman açıktır. Halkımızdan gizleyecek ve saklayacak hiçbir şeyimiz yoktur. Başkan Yardımcılarımız ve Birim Müdürlerimizle yaptığımız koordinasyon toplantımızda, şeffaf belediyecilik anlayışımızın gerekliliğini tam manasıyla yerine getirmek amacıyla; Destek Hizmetleri Müdürlüğümüz uhdesinde gerçekleşen tüm ihalelerimizi internet sitemiz ve sosyal medya hesaplarımız ( facebook, instagram, twitter)  üzerinden canlı yayınlama kararı aldık. Kıymetli hemşerilerimiz ve basın mensuplarımız ihaleleri canlı yayında takip ederek sunulan tekliflerden, alınan kararlardan anında haberdar olacaklardır. Bölgemizde ilk kez bu uygulamayı hayata geçiren yerel bir yönetim olmanın gururunu yaşıyoruz. Şeffaf belediyecilik anlayışımızın gerekliliklerini örnek uygulamalarla yerine getirmeye aynı kararlılıkta devam edeceğiz. Canlı yayınlarımız hayırlı uğurlu olsun.” diye konuştu.

Yeşilyurt Belediyesinin resmi internet sitesi ve sosyal medya hesapları üzerinden yayınlanan ilk canlı yayında, Park ve Bahçeler Müdürlüğünün ‘Çöp Kovası ve Bank Ayağı ‘ alım ihalesi yapıldı.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • nedim sevim (4 yıl önce)
    Güzel bir uygulama olmuş, darısı diğer belediyelerin başına inşallah.
    0
    0
    Yanıtla
  • malatya sever (4 yıl önce)
    yeşilyurt belediyesporunda keşke tüm herşeyini canlı yayınlasalar kim ne alıp ne veriyor tirlyonlarda nereye gidiyor diye
    0
    0
    Yanıtla